Miért pont a szakadó esőbe kell randira menni?!
Figyelt kérdés
21 éves lányom a szakadó esőben áll neki randizgatni. Elvileg kinti randi, kocsival mentek a dunapartra. Mert xy most ér rá, ne szóljak bele. De rendesen fel volt öltözve mintha Szibériába ment volna így biztos vagyok benne, hogy tényleg kinti a dolog, meg a fickó másik városba lakik2021. okt. 6. 20:32
1/28 anonim válasza:
Megválaszoltad: mert xy most ér rá. És tényleg, minek szólsz bele? Téged ez hol zavar?
3/28 anonim válasza:
Gondolom beszélgetnek a kocsiban. Nem kell aggódnod, nem fog megfázni.
5/28 anonim válasza:
A sok ruhát is le lehet venni, ha leakarják
6/28 anonim válasza:
Nincs rossz idő, csak rossz ruha. Azt írtad, hogy felöltözött. Akkor?
Amúgy nagyon romantikus tud lenni egy séta az esőben.
7/28 anonim válasza:
Nyugi, a dunaparton nem sétálgatni fognak, hanem félreállnak a kocsival és dugnak egy jót.
8/28 anonim válasza:
gondolom nem úgy dumálták meg hogy hopp, esik az eső, menjünk randizni. Időjárás miatt meg lemondani egy randit erősen gáz kategória.
9/28 anonim válasza:
Tuti troll kérdés...ilyen nincs.:D
10/28 anonim válasza:
Ha nem troll kérdés.....
Kedves anyuka/apuka!
Én is voltam egyedülálló fiatalember, aki ismerkedett, randizgatott. Ha akkor egy lány amiatt mondta volna le a randit, hogy esik az eső, azonnal lezártam volna vele a további ismerkedést. Akinek megáll az élet attól, hogy esik az eső, attól mit várhatok, ha valóban nehézségek adódnak majd közös életünkben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!