Vajon miért lehet, hogy az autósok közel 40 %-a teljesen világítás nélkül közlekedik lakott területen kívül, de akár az autópályán is még kritikus látási viszonyok mellett is (gondolok itt például a vasárnapi szakadó esőre és viharra)?
Azért az a 40% erősen túlzó, inkább mondanám azt, hogy 10-ből 1, vagy 20-ból 1.
Egyébként igen, elfelejtik felkapcsolni, szerintem az új autók nagy része sem figyelmeztet erre.
Hol, Indiában?
Mert hogy Magyarországon a nagy többség világít mint a karácsonyfa. Inkább régi, rosszul karbantartott autóknál van ilyen gond, vagy a szarom bele sofőröknél.
Én mondjuk inkább látom azt, hogy még a ködfényszórót is feltolják, hogy a másik jobban lássa, hogy ő "jön" és "siet" jobban mint mindenki más.
Amúgy szerintem az a jellemzőbb, hogy városban felejtik el felkapcsolni.
Én legalábbis jártam már többször így.
A sok mesterséges fénytől "tudat alatt" azt érzékelem, hogy megy a világítás és már indulok is. Nyilván hamar rájövök ha villognak, vagy ha elfogynak a lámpák.
A vicc az, hogy nappal bezzeg automatikusan kapcsolom ahogy indulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!