Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el otthon, hogy...

Hogy mondjam el otthon, hogy 20 évvel idősebb párom van?

Figyelt kérdés

A szüleimmel jó a kapcsolatom, de attól tartok kiakadnának. Sejtik, hogy van valakim és anyum gyakran kérdezget is róla. Nem sok mindent árultam még el a páromról. Szeretném előbb-utóbb bemutatni és titkolózni se szeretnék. Nem tudom hogyan mondjam el, hogy ilyen nagy a korkülönbség köztünk. A párom nagyon rendes és a tenyerén hordoz. A korán kívül semmi kifogásolható nincs benne. Nem tudom hogyan hozzam elő a témát.

24N

2021. okt. 6. 14:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

24 - es vagyok , kb 7 eves voltam.

A csaladunk minden megtett amit tudott. Folyton ongyilkossàggal fenyegetözött . Betöltotte a 18-at es elment .

Es irtam fentebb , hogy mai napig egyutt vannak , rendes a ferje. De latom a rokonomon , hogy szivesen bulizna es mas eletet elne ..

Azert irtam le ezt a történetet , hogy a kerdezö tanuljon belöle .

2021. okt. 19. 20:31
 32/34 anonim válasza:
100%

31-es🙂

A férjem és én köztem 14 év korkülönbség van remélem nálunk nem lesz ebből ekkor probléma. Egyenlőre semmi probléma nincs belőle. Sőt ő még sokkal aktívabb mint én. 🙂

Bár a 25 év korkülönbségre arra már én is azt mondom hogy nagyon sok. 🙁

2021. okt. 20. 07:06
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

32-es

Boldog pár kapcsolatot kívánok nektek!

Van olyan akinek sikerült.

Kívánom nektek is

2021. okt. 22. 12:22
 34/34 anonim ***** válasza:
10%

'Milyen jó, hogy mindenkiről lehet tudni számok szerint hány éves pontosan.'

Nem sok hely van ahol így nem méricskélnek számokkal ilyet, ott nincs is belőle probléma. 'Mikor születtél? - Amikor a nap feljövőben volt. -off

Kérdlsedre a válasz, ha jól elvagytok eggyütt pároddal én pont lesz@rnám ki mit gondol róla. Legyen bárki. Nem kell konkrét számokkal foglalkozni. Hidd el régen jobb volt amíg valaki ki nem találta az órát, hogy mérni lehessen a pontos időt az idő múlását.

2022. febr. 14. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!