Hogy mondjam el otthon, hogy 20 évvel idősebb párom van?
A szüleimmel jó a kapcsolatom, de attól tartok kiakadnának. Sejtik, hogy van valakim és anyum gyakran kérdezget is róla. Nem sok mindent árultam még el a páromról. Szeretném előbb-utóbb bemutatni és titkolózni se szeretnék. Nem tudom hogyan mondjam el, hogy ilyen nagy a korkülönbség köztünk. A párom nagyon rendes és a tenyerén hordoz. A korán kívül semmi kifogásolható nincs benne. Nem tudom hogyan hozzam elő a témát.
24N
24 - es vagyok , kb 7 eves voltam.
A csaladunk minden megtett amit tudott. Folyton ongyilkossàggal fenyegetözött . Betöltotte a 18-at es elment .
Es irtam fentebb , hogy mai napig egyutt vannak , rendes a ferje. De latom a rokonomon , hogy szivesen bulizna es mas eletet elne ..
Azert irtam le ezt a történetet , hogy a kerdezö tanuljon belöle .
31-es🙂
A férjem és én köztem 14 év korkülönbség van remélem nálunk nem lesz ebből ekkor probléma. Egyenlőre semmi probléma nincs belőle. Sőt ő még sokkal aktívabb mint én. 🙂
Bár a 25 év korkülönbségre arra már én is azt mondom hogy nagyon sok. 🙁
32-es
Boldog pár kapcsolatot kívánok nektek!
Van olyan akinek sikerült.
Kívánom nektek is
'Milyen jó, hogy mindenkiről lehet tudni számok szerint hány éves pontosan.'
Nem sok hely van ahol így nem méricskélnek számokkal ilyet, ott nincs is belőle probléma. 'Mikor születtél? - Amikor a nap feljövőben volt. -off
Kérdlsedre a válasz, ha jól elvagytok eggyütt pároddal én pont lesz@rnám ki mit gondol róla. Legyen bárki. Nem kell konkrét számokkal foglalkozni. Hidd el régen jobb volt amíg valaki ki nem találta az órát, hogy mérni lehessen a pontos időt az idő múlását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!