Hogy mondjam el otthon, hogy 20 évvel idősebb párom van?
A szüleimmel jó a kapcsolatom, de attól tartok kiakadnának. Sejtik, hogy van valakim és anyum gyakran kérdezget is róla. Nem sok mindent árultam még el a páromról. Szeretném előbb-utóbb bemutatni és titkolózni se szeretnék. Nem tudom hogyan mondjam el, hogy ilyen nagy a korkülönbség köztünk. A párom nagyon rendes és a tenyerén hordoz. A korán kívül semmi kifogásolható nincs benne. Nem tudom hogyan hozzam elő a témát.
24N
Te valószínűleg csak egy feszes csaj vagy neki, akivel lehet villogni, aztán majd mikor házasodni akarsz meg babát, ejt egy fiatalért.
Ne legyen igazam, de nem kell naivnak lenni. Egy 44 éves fazon a puncuson kívül nem nagyon akar mást egy huszonévestől.
22-es!
Te látatlanban honnan tudsz ilyen sokat a kérdező pasijáról?
Nekem a családomban van ilyen . kb 25 év korkülönbség, a férfi javára .
Mikor a rokonom 16 volt akkor jöttek össze . most 36 eves , a férje 61 ...
Nagyon sok , a rokonomon is latszik , hogy boldogtalan , de nem akarja cserben hagyni es a legkisebb gyerekuk csak 10 eves .A ferje rendes , jol banik a csaladjàval , de ö mar pihenni szeret stb. A rokonomon latszik , hogy még szivesen élne . Elrontotta az egész életét !!
25-ös!
Szóval a 24-es szánalmas, mert mondjuk amikor ő pl. 9 éves volt, akkor pl. a 16 éves unokatestvére összejött egy 30-as pasival, akivel 20 éve együtt van.
Ugye erre gondoltál?
26 éves vagyok és a párom 40 éves. 14 év van köztünk. Én egyből elmondtam a szüleimnek nem akadtak ki rajta.
Én úgy gondolom hogy az a 14 év még éppen belefér kategória. Ettől nagyobb korkülönbséget viszont már nem vállalnék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!