Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el otthon, hogy...

Hogy mondjam el otthon, hogy 20 évvel idősebb párom van?

Figyelt kérdés

A szüleimmel jó a kapcsolatom, de attól tartok kiakadnának. Sejtik, hogy van valakim és anyum gyakran kérdezget is róla. Nem sok mindent árultam még el a páromról. Szeretném előbb-utóbb bemutatni és titkolózni se szeretnék. Nem tudom hogyan mondjam el, hogy ilyen nagy a korkülönbség köztünk. A párom nagyon rendes és a tenyerén hordoz. A korán kívül semmi kifogásolható nincs benne. Nem tudom hogyan hozzam elő a témát.

24N

2021. okt. 6. 14:09
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

8-as, hazudni nem szeretnék, de nektek gratulálok, hogy jól alakult a kapcsolatot.

9-es Szeretném előbb elmondani, hogy idősebb. Kínos lenne csak úgy odavinni.

2021. okt. 6. 14:39
 12/34 anonim válasza:
36%
Undorítóan írsz , én 39 éves nő vagyok. Ha neked egy 40 éves vén kecske akkor te egy fiatal elkényeztetett alak vagy , aki a szüleit sem tiszteli. Amúgy aki nem drogozik , iszik mint a sz@r, annak működik a szex idősebb korban is.
2021. okt. 6. 14:41
 13/34 anonim ***** válasza:
84%

Hát egyenesen.

Nektek vagy hát neked kell ezt mérlegelni a hosszú távú tervek miatt.

Ha nem akarsz nagyon hosszú távovon tervezni akkor okés.

20 év korkülönbség azt jelenti hogy mikor ő 70 lesz te még csak 50.

Ha minden szinten el tudod fogadni akkor okés...

2021. okt. 6. 14:46
 14/34 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell a korról beszélni ill. elmúlt 30....
2021. okt. 6. 14:49
 15/34 anonim ***** válasza:
96%
Anno volt 12 évvel idősebb pasasom, de én inkább elmondtam a valódi korát. Pár hónapig tartott a dolog, szóval nem sok időm veszett kárba.
2021. okt. 6. 15:06
 16/34 anonim ***** válasza:
76%

10-es, ez butaság, amit írsz.

Nem minden huszonéves csitri és miért nézne minden 40-es "játékszerként" egy fiatal lányra?

2021. okt. 6. 16:37
 17/34 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, én adok egy normális választ, csak a kérdésnél maradva.

Egyszerűen mondd el tárgyilagosan és kész. Mindegy a körítés, mert az nem vátoztat a lényegen.

Úgyis ki fognak akadni, bárhogy adod elő.

2021. okt. 6. 17:26
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Eléállsz és közlöd vele ezt nem lehet máshogy.
2021. okt. 6. 22:05
 19/34 anonim ***** válasza:
78%

16-os hány éves vagy, és milyen nemű?

Amúgy egyáltalán nem azt írtam, hogy minden 40-es játékszerként néz a 20-es csajokra. Pont az írtam, hogy a többség inkább gyerekként néz rájuk. Aki 20-asokat akar dugni, az néz rájuk játékszerként.

2021. okt. 7. 09:47
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

10-est azért megkérdezném hogy: 1: mit jelent neki a pár év?

2: miből gondolja azt hogy azért mert ő nem látott a 40 éve alatt ilyen kapcsolatot ami jól működött ezért nincs is? Ne mondd azt kérlek hogy te ilyet nem mondtál, hisz a felette lévő sorokban konkrétan előrevetíted a kérdezőnek kinelentő módban hogy hogy fogja végezni. Nem mondom hogy nincs olyan esrt amiről te beszélsz, csak ne általánosíts. Ugyanis én éppen egy "ilyen" házasságban élek. És működik.

2021. okt. 7. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!