Hogy mondjam el otthon, hogy 20 évvel idősebb párom van?
A szüleimmel jó a kapcsolatom, de attól tartok kiakadnának. Sejtik, hogy van valakim és anyum gyakran kérdezget is róla. Nem sok mindent árultam még el a páromról. Szeretném előbb-utóbb bemutatni és titkolózni se szeretnék. Nem tudom hogyan mondjam el, hogy ilyen nagy a korkülönbség köztünk. A párom nagyon rendes és a tenyerén hordoz. A korán kívül semmi kifogásolható nincs benne. Nem tudom hogyan hozzam elő a témát.
24N
8-as, hazudni nem szeretnék, de nektek gratulálok, hogy jól alakult a kapcsolatot.
9-es Szeretném előbb elmondani, hogy idősebb. Kínos lenne csak úgy odavinni.
Hát egyenesen.
Nektek vagy hát neked kell ezt mérlegelni a hosszú távú tervek miatt.
Ha nem akarsz nagyon hosszú távovon tervezni akkor okés.
20 év korkülönbség azt jelenti hogy mikor ő 70 lesz te még csak 50.
Ha minden szinten el tudod fogadni akkor okés...
10-es, ez butaság, amit írsz.
Nem minden huszonéves csitri és miért nézne minden 40-es "játékszerként" egy fiatal lányra?
Kérdező, én adok egy normális választ, csak a kérdésnél maradva.
Egyszerűen mondd el tárgyilagosan és kész. Mindegy a körítés, mert az nem vátoztat a lényegen.
Úgyis ki fognak akadni, bárhogy adod elő.
16-os hány éves vagy, és milyen nemű?
Amúgy egyáltalán nem azt írtam, hogy minden 40-es játékszerként néz a 20-es csajokra. Pont az írtam, hogy a többség inkább gyerekként néz rájuk. Aki 20-asokat akar dugni, az néz rájuk játékszerként.
10-est azért megkérdezném hogy: 1: mit jelent neki a pár év?
2: miből gondolja azt hogy azért mert ő nem látott a 40 éve alatt ilyen kapcsolatot ami jól működött ezért nincs is? Ne mondd azt kérlek hogy te ilyet nem mondtál, hisz a felette lévő sorokban konkrétan előrevetíted a kérdezőnek kinelentő módban hogy hogy fogja végezni. Nem mondom hogy nincs olyan esrt amiről te beszélsz, csak ne általánosíts. Ugyanis én éppen egy "ilyen" házasságban élek. És működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!