Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el otthon, hogy...

Hogy mondjam el otthon, hogy 20 évvel idősebb párom van?

Figyelt kérdés

A szüleimmel jó a kapcsolatom, de attól tartok kiakadnának. Sejtik, hogy van valakim és anyum gyakran kérdezget is róla. Nem sok mindent árultam még el a páromról. Szeretném előbb-utóbb bemutatni és titkolózni se szeretnék. Nem tudom hogyan mondjam el, hogy ilyen nagy a korkülönbség köztünk. A párom nagyon rendes és a tenyerén hordoz. A korán kívül semmi kifogásolható nincs benne. Nem tudom hogyan hozzam elő a témát.

24N

2021. okt. 6. 14:09
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
"Anya, ő itt Béla. Nyugodtan tegezheted."
2021. okt. 6. 14:13
 2/34 anonim ***** válasza:
83%
Anya ő itt Gyula, lehet hogy egy osztályba jártatok.
2021. okt. 6. 14:23
 3/34 A kérdező kommentje:
Normális válaszokra gondoltam.
2021. okt. 6. 14:25
 4/34 anonim ***** válasza:
70%
2-es: ha a pasi 28, akkor minden rendben,de ha 40-es akkor "cicamaca"??
2021. okt. 6. 14:26
 5/34 anonim ***** válasza:
37%
Anya, úgy döntöttem, hogy a kényelmes életért cserébe sokat vagyok hajlandó nyelni.
2021. okt. 6. 14:26
 6/34 anonim ***** válasza:
62%

Mi fogott meg egy 44 éves férfiban, 24 éves lányként?

Tehát miben jobb ő mint a korodbeliek?

2021. okt. 6. 14:27
 7/34 anonim válasza:
75%
Szia! Én egyszerűen először fiatalabbnak kamuztam a férjemet a szüleim előtt, csak később mondtam el a valódi korát. Nem hazudni akartam, egyszerűen csak fokozatosan szoktatni őket a gondolathoz. Én 39, ő 58. Van egy 5 éves kislányunk.
2021. okt. 6. 14:34
 8/34 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy, bemutatod és kész. Remélhetőleg lesznek annyira intelligensek, hogy később, ha elment, érdeklődnek a korával kapcsolatban. Ha egyáltalán látszik, hogy annyival idősebb.
2021. okt. 6. 14:34
 9/34 A kérdező kommentje:
Nem jobb, mint a korombeliek de nem is rosszabb. Nem a kora alapján szeretek bele valakibe. Sokkal többet törődik velem, mint az exeim. Őt szeretem, ilyen egyszerű.
2021. okt. 6. 14:37
 10/34 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kérdező. A 40-es felnőtt férfiak gyerekként tekintenek a huszonéves lányokra. Fiatal csitrik, tapasztalatlanok, naívak, mások a prioritásaik, a világszemléletük, az életcéljaik. Azok a 40-es férfiak, akik mégis 20-on éves párt választanak, azok valamit kompenzálni igyekszenek ezzel, pl a kapuzárási pánikjukat. Ennek az eredménye pedig az szokott lenni, hogy a 40-es pasinak van pár kellemes éve egy csitri mellett, majd belátja, hogy ennek nincs sok értelme. A 20 éves csajok pedig közben elpazarolják azokat az éveiket, ahol a valódi párjukat megtalálhatnák, akivel családot tudnának alapítani, stb.

Ez a szüleid számára is egyértelmű, tudni fogják, hogy a vén kecskének csak egy kis szórakozás vagy (még ha most azt is hiszi, hogy szerelmes beléd), neked pedig értékes éveid mennek a kukába, és nagy valószínűséggel 30-as szingliként fogod végezni, esetleg majd 40 évesen egy 60 éves papát fogsz ápolgatni. Szóval bárhogy is próbálod bemutatni, ők át fognak látni a szitán, és meg fogja viselni őket, hogy élőben nézhetik, ahogy szépen kisiklik az életed.

Bocsi a negativizmusért, de anno 20 évesen is láttam sok ilyet, most 40-esként a másik oldalról szintén. Olyanról viszont nem tudok, ahol ez tényleg működött volna...

2021. okt. 6. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!