Hogy mondjam el otthon, hogy 20 évvel idősebb párom van?
A szüleimmel jó a kapcsolatom, de attól tartok kiakadnának. Sejtik, hogy van valakim és anyum gyakran kérdezget is róla. Nem sok mindent árultam még el a páromról. Szeretném előbb-utóbb bemutatni és titkolózni se szeretnék. Nem tudom hogyan mondjam el, hogy ilyen nagy a korkülönbség köztünk. A párom nagyon rendes és a tenyerén hordoz. A korán kívül semmi kifogásolható nincs benne. Nem tudom hogyan hozzam elő a témát.
24N
Mi fogott meg egy 44 éves férfiban, 24 éves lányként?
Tehát miben jobb ő mint a korodbeliek?
Kedves kérdező. A 40-es felnőtt férfiak gyerekként tekintenek a huszonéves lányokra. Fiatal csitrik, tapasztalatlanok, naívak, mások a prioritásaik, a világszemléletük, az életcéljaik. Azok a 40-es férfiak, akik mégis 20-on éves párt választanak, azok valamit kompenzálni igyekszenek ezzel, pl a kapuzárási pánikjukat. Ennek az eredménye pedig az szokott lenni, hogy a 40-es pasinak van pár kellemes éve egy csitri mellett, majd belátja, hogy ennek nincs sok értelme. A 20 éves csajok pedig közben elpazarolják azokat az éveiket, ahol a valódi párjukat megtalálhatnák, akivel családot tudnának alapítani, stb.
Ez a szüleid számára is egyértelmű, tudni fogják, hogy a vén kecskének csak egy kis szórakozás vagy (még ha most azt is hiszi, hogy szerelmes beléd), neked pedig értékes éveid mennek a kukába, és nagy valószínűséggel 30-as szingliként fogod végezni, esetleg majd 40 évesen egy 60 éves papát fogsz ápolgatni. Szóval bárhogy is próbálod bemutatni, ők át fognak látni a szitán, és meg fogja viselni őket, hogy élőben nézhetik, ahogy szépen kisiklik az életed.
Bocsi a negativizmusért, de anno 20 évesen is láttam sok ilyet, most 40-esként a másik oldalról szintén. Olyanról viszont nem tudok, ahol ez tényleg működött volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!