Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy barátom...

Hogy mondjam meg, hogy barátom van, ha idősebb nálam?

Figyelt kérdés

Először van "komoly kapcsolatom", ami tényleg kapcsolat, randikkal, egyebekkel. Korábban is beszélgettem, találkozgattam már fiúkkal, de 1. ők korombeliek voltak, 2. semmi komoly nem lett egyikből sem.

Most viszont együtt vagyok egy nálam 6 évvel idősebb sráccal... Ismertük egymást már régebb óta, mert az unokatestvére a bátyám legjobb barátja. A családjaink is ismerik egymást.

Jó családból származik, az apukája ügyvéd, az anyukája fogorvos. Ő is jogásznak tanul, most negyedéves. A szüleim is ismerik, kedvelik is, meg mondják minden találka után, hogy milyen udvarias és értelmes.

Tudnám titkolni itthon, de nem látom értelmét, hogy hazudozzak, titkolózzak. Csak azért na, mégsem olyan, mintha egy osztálytársammal jöttem volna össze.

(16 éves vagyok, ő 22)

2021. ápr. 15. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Miért lenne ez nekik baj? Lehet, hogy még örülnének is neki, hogy valaki érettebbel sikerült összejönnöd.
2021. ápr. 15. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig azt mondom, fokozatosan kellene ezeket beadagolni. Előbb azt, hogy bejön, aztán, ha ezzel nincs bajuk, akkor randizunk, és végül, hogy járunk.
2021. ápr. 15. 16:09
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

, az apukája ügyvéd, az anyukája fogorvos. Ő is jogásznak tanul

Ezt nem is kell írni, a gyk-n ez az alap, a minimum.

2021. ápr. 15. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Szépen fokozatosan. Először azt mondd, hogy tetszik aztán idővel, hogy jártok.

Igy, hogy ismerik és kedvelik az illetőt nem lesz gond.

16 éves már tudsz önállóan gondolkodni, ez nem akkora korkülönbség és 2-4 év múlva még kevesebbnek fog számitani.

2021. ápr. 16. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Nálam is hat évvel idősebb a párom, és?

Semmi nincsen abban.

2021. ápr. 16. 10:08
 6/8 anonim válasza:
Szerintem sincs ezzel semmi gond. Jó hatással is lehet rád főleg hogy tényleg jó családból származik. A szüleidnek szép lassan mond el nehogy ebből vita legyen. ( tudod milyenek a szülők mindig a kicsi lányuk leszel 🥰)
2021. ápr. 16. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:

egy negyedeves jogasz mit akar egy tizedikes gimistol?

egyebekent ulj le a szuleiddel es felnott modjara beszeld meg veluk, ha megismerkednek es a srac tenyleg rendes, nem lesz ellenukre.

2021. ápr. 16. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj, úgy néz ki brancson belül van.
2021. ápr. 20. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!