Hogy mondjam meg, hogy barátom van, ha idősebb nálam?
Először van "komoly kapcsolatom", ami tényleg kapcsolat, randikkal, egyebekkel. Korábban is beszélgettem, találkozgattam már fiúkkal, de 1. ők korombeliek voltak, 2. semmi komoly nem lett egyikből sem.
Most viszont együtt vagyok egy nálam 6 évvel idősebb sráccal... Ismertük egymást már régebb óta, mert az unokatestvére a bátyám legjobb barátja. A családjaink is ismerik egymást.
Jó családból származik, az apukája ügyvéd, az anyukája fogorvos. Ő is jogásznak tanul, most negyedéves. A szüleim is ismerik, kedvelik is, meg mondják minden találka után, hogy milyen udvarias és értelmes.
Tudnám titkolni itthon, de nem látom értelmét, hogy hazudozzak, titkolózzak. Csak azért na, mégsem olyan, mintha egy osztálytársammal jöttem volna össze.
(16 éves vagyok, ő 22)
, az apukája ügyvéd, az anyukája fogorvos. Ő is jogásznak tanul
Ezt nem is kell írni, a gyk-n ez az alap, a minimum.
Szépen fokozatosan. Először azt mondd, hogy tetszik aztán idővel, hogy jártok.
Igy, hogy ismerik és kedvelik az illetőt nem lesz gond.
16 éves már tudsz önállóan gondolkodni, ez nem akkora korkülönbség és 2-4 év múlva még kevesebbnek fog számitani.
Nálam is hat évvel idősebb a párom, és?
Semmi nincsen abban.
egy negyedeves jogasz mit akar egy tizedikes gimistol?
egyebekent ulj le a szuleiddel es felnott modjara beszeld meg veluk, ha megismerkednek es a srac tenyleg rendes, nem lesz ellenukre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!