Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek hogyan mondjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elli12 kérdése:

Szerintetek hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy a barátom 28 évvel idősebb nálam? Kölcsönös szerelemről van szó, gonoszkodó kommenteket kérlek hanyagoljátok 18/L

Figyelt kérdés

2018. jún. 8. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Az apukád lehetne, bakker! Nem értem, hogy miképp sikerült ezt összehoznod, de a szüleid tuti nem lesznek boldogok, bárhogy is tálalod a szituációt.
2018. jún. 8. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Vajna Timi te vagy az?
2018. jún. 8. 15:39
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Tapintatosan. De amúgy nekem is jó lenne egy 18 éves barátnő:)
2018. jún. 8. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

anya, apa

nézzétek, találtam egy másik apát... megtarthatom??

vagy esetleg leülteted őket és elmondod, hogy apa komplexusod van

2018. jún. 8. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
Ugyanúgy, ahogy egy bármilyen másikat. Mesélj többet az érzéseitekről meg a körülményekről, hogy megnyugodjanak.
2018. jún. 8. 16:28
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Kicsit tagadj le a korából, és mondd azt, hogy csak 25 év a korkülönbség van köztetek. Talán jobban elfogadják, mint 28 év korkülönbséggel:)))
2018. jún. 8. 17:00
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Apa, itt a legujabb haverod

Anya, lehet a szeretod

2018. jún. 8. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

Se nem bántani, se nem kioktatni akarlak, valószínűleg hinni sem fogsz nekem, de remélhetőleg erre minél hamarabb rájössz majd te is:

Nem igaz szerelem miatt tart, hanem mert valószínűleg kapuzárási pánikja van, vagy csak vágyik a friss, zsenge puncira amit velekorú hölgytől nem kapna meg.

Gondolj bele: neki mit ad ez a kapcsolat? Egy érett hölgyet akivel lassan vállalhat gyereket (ha szeretne)? Vagy inkább egy trófeát amit mutogathat, ami legyezgetheti az egóját, ami fiatalnak érezteti. És aki sajnos annyira naiv, hogy teljesen kihasználható.

Én szorítok hogy ne ez legyen, a te érdekedben. De azon sem lepődnék meg, ha az úr nem is agglegény, hanem a házasságával nem megelégedett férj lenne. Itt a legnagyobb esélye annak van, hogy koppanni fogsz.

2018. jún. 8. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!