Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan mondjam meg a szüleimnek hogy a barátom 28 évvel idősebb nálam? Kölcsönös szerelemről van szó, gonoszkodó kommenteket kérlek hanyagoljátok 18/L
anya, apa
nézzétek, találtam egy másik apát... megtarthatom??
vagy esetleg leülteted őket és elmondod, hogy apa komplexusod van
Apa, itt a legujabb haverod
Anya, lehet a szeretod
Se nem bántani, se nem kioktatni akarlak, valószínűleg hinni sem fogsz nekem, de remélhetőleg erre minél hamarabb rájössz majd te is:
Nem igaz szerelem miatt tart, hanem mert valószínűleg kapuzárási pánikja van, vagy csak vágyik a friss, zsenge puncira amit velekorú hölgytől nem kapna meg.
Gondolj bele: neki mit ad ez a kapcsolat? Egy érett hölgyet akivel lassan vállalhat gyereket (ha szeretne)? Vagy inkább egy trófeát amit mutogathat, ami legyezgetheti az egóját, ami fiatalnak érezteti. És aki sajnos annyira naiv, hogy teljesen kihasználható.
Én szorítok hogy ne ez legyen, a te érdekedben. De azon sem lepődnék meg, ha az úr nem is agglegény, hanem a házasságával nem megelégedett férj lenne. Itt a legnagyobb esélye annak van, hogy koppanni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!