Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy mondjam el anyának, hogy...

Hogy mondjam el anyának, hogy kicsit idősebb nálam a barátom?

Figyelt kérdés

Hivatalosan nem vagyunk együtt,csak sok időt töltünk kettesben.Én 17 éves vagyok,Ő 32.

Tegnap anya meglátta,hogy ki van szívva a nyakam és közölte,hogy meg szeretné ismerni a barátomat.Akkor nem akartam elkezdeni veszekedni,mert már amúgy is feszült volt a hangulat,de könyörgöm,ez nem olyan,mintha egy évfolyamtársammal jöttem volna össze.

2013. aug. 27. 14:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg a "kicsit" idősebb barátodnak, hogy a nyakszívás nem divat, sőt....A szeretetét/szerelmét máshogy is ki lehetne fejezni. Ez mindenképpen egy hendikepp-es indítás. Ráadásul a kicsit jelező nem találó.

Tényleg nem olyan, ez szerintem rosszabb. Idősebb, de nem vagytok együtt. Nehéz lesz ezt letolni a mama torkán, jobb, ha a legrosszabbra készülsz.

2013. aug. 27. 14:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

A "kicsit idosebb" es a "mar akkor pi.at hajtott mikor megszulettel" kozt rengeteg a kulonbseg... Mondjuk 10 ev...

Egy 32 evestol eleg gaz ha kiszivja a nyakadat...

De hogy a kerdesre is valaszoljak: a reakciot tudod igy is mert ha nem tartanal tole elmondtad volna akkor rogton... Innentol kezdve mindegy hogy ma vagy jovohonapban tudja meg... Ha kiakad akkor most is hatast dob a hirtol es kesobb is!

2013. aug. 27. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát a kicsit az majdnem dupla olyan idős mint te! Én biztos kiakadnék! Főleg ez az indítás h nyakszívás elég hülyén néz ki egy 32 évestől! Meg ez h nem is vagytok együtt. Akkor mit csináltok csak szexeltek? Vagy nem értem. De ebből nem számíts semmi jóra se!
2013. aug. 27. 14:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát azért az nem kicsi korkülönbség.

Azért 32 éves fejjel, meg tényleg nem okés, hogy kiszívja a nyakad, na mindegy.

Állj Anyukád elé, s mond el, hogy egy 32 éves Pasim van, ennyi!

29N

2013. aug. 27. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Latom mind egy velemenyen vagyunk! Ment a zoldkez mindenkinek!
2013. aug. 27. 14:53
 6/12 A kérdező kommentje:

Jó,akkor most felejtsük el a nyakkiszívás témát.

Nem csak szexelünk,eljárunk mindenhova,elvisz vásárolni és rengeteget beszélgetünk.De ő nincs oda a kötöttségekért és mondta,hogy nem is akar komoly kapcsolatot.

Szóval nem állhatok elé,hogy az anyám meg akarja ismerni.

2013. aug. 27. 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkéred, hogy mutatkozzon be lelép...

"Nem csak szexelünk,eljárunk mindenhova,elvisz vásárolni és rengeteget beszélgetünk.De ő nincs oda a kötöttségekért és mondta,hogy nem is akar komoly kapcsolatot. "

Ezt hívják úgy, hogy van pénze és nem sajnálja lányra költeni... Neked még nincsenek olyan elvárásaid, mint egy felnőtt Nőnek (minden bántás NÉLKÜL mondom)!

Te 1-2 kínai toppal vagy gatyával kibékülsz és örülsz neki meg a mekinek és a mozinak egy fagyizásnak, de egy felnőtt Nőnek ettől nagyobb igényei vannak és ott anyagilag általában többet is kell beletegyen a randizgatásba...

Mondjuk szülinapra nem egy 15ezres teló, hanem egy vacsora + ajándék, romantika odafigyelés idővel családosodás stb...

Ez nem feltétlen a kötetlenségekről szól csak arról, hogy az ilyen Férfiak szeretik azt, hogy őket körül zsongják, mert míg Te csak 17 éves vagy (és tényleg bántás vagy rosszindulat nélkül) addig körül ugrálod és várod mert Ő az isten! Ha nem így lenne nem elégednél meg azzal, hogy Ő csak jóformán el van veled, de komolyan se vesz mert fiatal vagy, és mert használni akarja csak azt a 17 éves fiatal lányt, amivel Ő esetleg vagány a haverjainál ezzel...

Neked nem kell felelősséggel tartoznia (míg egy 28-32 éves nőnek igen), neked kiszúrhatja a szemed bármivel de egy idősebb nőt nem tud megetetni akinek már van élettapasztalata...

De ezzel semmi gond, Te rajta keresztül is tapasztalatot fogsz majd szerezni...

2013. aug. 27. 15:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szóval tulajdonképpen szinte az apád lehetne...Miért is akarnál anyukáddal veszekedni?

Szerintem gáz a csávó tulajdonképpen azért van veled mert könnyebb hülyíteni,mint egy felnőtt nőt.Legyél anyukáddal őszinte,mond meg,hogy összejöttél egy fickóval aki tulajdonképpen fizet azért,mert vele vagy szerintem nem sokára a szex után is elvisz vásárolni.

2013. aug. 27. 16:11
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem is akarom elmondani neki,hogy anya tudja,hogy van valakim.

Nem bántani szeretném azokat,akik kínaiban vagy olcsóbb boltokban vásárolnak,de azokat én inkább elkerülöm...Nem olyan fajta férfi,aki mekizni vinne vagy hasonló helyekre.

Nem akarok bele menni abba,hogy mennyit költ rám/mennyi pénzt ad,de vannak igényeim nekem is és azok nem a 15 ezres telefonok és az olcsó helyek.

2013. aug. 27. 16:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Te figyelj csak, nem attól leszel ám felnőtt nő, hogy 15 ezrekben mérhető igényeid vannak. Kicsit félreértetted a fentieket. Olyan kicsit, mint amilyen kicsi a korkülónbség közted és a pasid között.

Hogyan mondd el? Ahogy nekünk.

De sejtem, hogy te sehogysem fogod.

2013. aug. 27. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!