Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehetne velük megértetni?

Hogyan lehetne velük megértetni?

Figyelt kérdés

Szüleim mindig kopogás nélkül jönnek be a szobámba és nem egyszer akkor nyitottak be, amikor barátnőmmel szexeltünk. A kulcsom nincs meg, pedig ez lenne a legegyszerűbb megoldás :D

Sokszor szóltam már nekik, de azért is ugyanúgy random bejönnek.

2021. okt. 5. 16:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Nem akarok kötekedni, de ha tegyük fel, meztelenül alszotok vagy pl szexeltek, és valaki, akár szüleid vagy más, kopog, mit csinálsz? Kiszólsz, hogy nem jöhetsz be? Vagy pl, hogy várjatok egy kicsit? És ezt addig ismételgeted, amíg gyorsan fel nem öltöztök? Ez alvásnál különösen kivitelezhetetlennek tűnik. Mondjuk én azokat az embereket se értem, akik kopogás után, választ sem várva benyitnak. Akkor minek kopog?
2021. okt. 5. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
igen
2021. okt. 5. 19:31
 13/20 anonim ***** válasza:
92%
Ha már nem először nyitottak be ilyenkor, akkor nem fogják megérteni továbbra sem. Jobb neked is, ha megpróbálod a zárcserét.
2021. okt. 5. 21:34
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
2021. okt. 5. 21:59
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem menjetek be a nappaliba és lazán kezdjetek kefélni.
2021. okt. 5. 22:29
 16/20 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk érdekes hogy már nem is reagál semmire, pedig aztán ezt megoldani nem egy nagy dolog, mi mikor tényleg nem votl kulcs is megoldottuk, fogtunk egy partvisnyelet aminek a végn volt ilyen akasztó rész, szépen ráhúztuk a kilincsre és fel lett vele feszítve, nem elhetett lenyomni, ennyi az egész.
2021. okt. 5. 23:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyen annyi bennetek, hogy nem dugtok, amikor csak rátok jön. Nyilván nincs otthon mindenki 0-24-ben, vagy szépen várjátok meg, míg nyugi van este. Zárható ajtó mellett sem csináltam bármikor...
2021. okt. 6. 05:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Támaszd ki a kilincset egy hosszú léccel és akkor nem lehet lenyomni, tehát nem fognak rátok nyitni.
2021. okt. 6. 07:59
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez taplóság! Ha már akkora gyereke van, hogy szexel, és jön a barátnője, ne hogy már leszakadjon a keze egy kopogástól. De lehet, hogy direkt csinálja, el akarja üldözni a csaj.

11-nek: ha bekopogna, akkor ki lehet szólni, hogy most nem alkalmas. Abból csak leszűrik, hogy ne rontsanak be.

Nem hiszem el, hogy nem érdemel az ember ennyi intimszférát, ami egy kopogást jelent…

2021. okt. 6. 08:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt egy 8 éves gyerek is fel tudja szerelni...

[link]

2021. okt. 6. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!