Hogyan tudnàm megértetni velük?
Áprilisban lesz két fizikai felvételi vizsgám és a szüleim elakarnak kisérni.Nem szeretném ha jönnének mert én is ideges vagyok,ők is és csak mègjobban kiidegelnénk egymást...eddig is mindig ez volt bármilyen vizsga vagy verseny volt...
Ők erőltetik magukat mert szerintük mással akarok menni,a párommal akit ők utálnak és nem fogadják el,a szàrmazása miatt...pedig én csak tényleg egyedül akarok lenni
Mit tanácsoltok?
20 éves lány vagyok
20 évesen eltiltanak a párodtol,nem tudják h önnáló párválasztás van,nem apu hoz pasit a lányának, és mennek veled mindenhova azota boltba is? Akkor közöld h nagykoru vagy.
Ja ha ők pénzelnek és kényelmes ez,közbe a párod lealázod mnás kérdés.. Munka világa költözés,és van szád közlöd a tényeket. Mai fiatalok totál bevannak szaratva és a pénzzel teszik őket függővé bábuva..
Miért akarnak a szüleid elkísérni? Az, hogy ne találkozz a tiltott pároddal, fontosabb annál, mint hogy milyen idegállapotban érsz a vizsgára?
Szóval azt próbáld megértetni velük, hogy közös érdeketek, hogy a vizsgára a (lehetőségekhez képest) legjobb idegállapotban érj oda. Ezt mi szolgálja? Az, hogy ők ne jöjjenek veled. Te meg egyedül mész.
Egy kicsit megsértődni is szabad, hogy ha te megígéred, hogy nem pároddal együtt mész, hanem egyedül, akkor miért nem hisznek neked! Esetleg hozzátenni, hogy az efféle veszekedésekre és gyanúsítgatásokra végképp semmi szükséged a vizsga előtti stresszben. Ha tényleg fontos nekik a felvételid, akkor ne idegesítsenek fölöslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!