Feherrozsa kérdése:
Hogyan tudnam megertetni veluk azt, hogy ez igy nem normalis es zavaro hatassal van ram?
Figyelt kérdés
Igazabol az a problemam, hogy van egy 16 eves hugom akinek van egy 19 eves baratja ami meg nem is lenne gond de ejjel-nappal, sulve-fove egyutt vannak de nem is ez a lenyeg hanem az, hogy folyton a mi lakasunkban toltik az idejuket minden nap reggel 8-tol este 10-ig(amugy az uriember miatt a hugom idonkent ki is marad az iskolabol es ha nem akkor persze iskola utan az elso dolga,hogy talalkoznak es az egesz napot egyutt toltik). Szerintem ez tulzas. Megertenem ha minden nap par oracskat itt tolt a srac vagy egy heten 1-2 napot (8-tol 10-ig) de nem minden nap 8-tol 10-ig. Raadasul nemsokara eretsegizem es folyton folyvast tanulnom kell de teljes keptelenseg az o jelenletukben hisz mindig alkalmazkodnom kell. Mivel o a kissebb termeszetensen mindenki az o partjat fogja ... mintha agymosason mentek volna keresztul...en tenyleg nem ertem, megis hogyan tortenhet ez? Elofordulhat, hogy velem van baj de en ugy gondolom,hogy ez az egesz szituacio nem vezet jora...egyik fel szempontjabol sem. En ertem, hogy modern felfogas meg minden de konyorgom vannak hatarok es szabalyok mert nelkuluk kaosz alakulna ki es en nem akarok ugy elni...nem is tudnek. Velemenyeket es esetleg tanacsokat szeretnek. (elnezest az ekezetek hianya miatt)2012. nov. 22. 21:02
1/7 anonim válasza:
nem értem miért zavar ez téged mivel nem írtál rendes érveket
egy szobában vagytok? rendszeresen bemennek hozzád üvölteni? nem írtál semmi konkrétumot
én most államvizsgáztam, úgyhogy 7en vagyunk egy lakásban folyton folyvást nyüzsgés.
2/7 Elektraa válasza:
nem mindegy mi zavar. esetleg hangoskodnak vagy csak a jelenlétük? nem lehet, hogy a szüleiddel kéne beszélned? ha ők nem téged pártolnak akkor a hugoddal beszléj,,de csak ha jó a viszonyotok. Ha egyik sem segit akkor egy időre szivtad. Menj könyvtárba, ott csend van és tudsz nyugodtan tanulni.
3/7 A kérdező kommentje:
A jelenletuk sem tolt el nagy orommel de a legzavarobb a zajongasuk es az, hogy nincsenek tekintettel ram semmilyen teren. A szuleimmel probaltam beszelni de ok elvannak ezzel a modern felfogassal (egy bizonyos mertegik igen meg jo is lehet)amit tulzasba is visznek. A hugom utal azert mert racionalis vagyok es, hogy kimondom amit gondolok meg hogy, nem elek ugy mint o.
2012. nov. 22. 21:29
4/7 anonim válasza:
Ha a szüleid megengedik, akkor azt csinálnak - az engedélyükkel - amit akarnak, neked szerintem annyi kérésed lehet, hogy legyenek csendesebbek. De nem utasíthatod ki a barátját. Meg azt írod, hogy korlátoznád a találkozásaikat. Hát már mit ne mondjak ez elég izé dolog. Az egy dolog, hogy beszélsz velük legyenek tekintettel rád, hiszen tanulsz, de nehogy már te mondd meg a húgodnak, és a szüleidnek ki, mikor, meddig jöhet...
5/7 A kérdező kommentje:
Elmondtam en hogyan gondolom es hogy, szerintem igy lenne a normalis. De szerintem az sem lehet, hogy mindig en turjek de amugy ha en tennem mindezeket ugy ellenek itelve, hogy aztan nezhetnem magam mivel mindenkinek az a termeszetes,hogy en elvegzem a kotelessegeimet normalis, tudatos emberi eletet elek. Mindenki hozzaszokot ahoz, hogy tartom a szintet de ha egy hibat is vetek azt sosem felejtenek el. A hugomnal pont az ellenkezoje all fent mivel o leszarja az eletet es ha veletlenul valami minimalis jot tesz pl. elmosogat rogton istenitik. Szerintem ez sem megoldas hogy, neki mindent es nekem semmit.
2012. nov. 22. 22:32
6/7 anonim válasza:
Menj könyvtárba tanulni és megoldódik a problémád.
7/7 A kérdező kommentje:
Hat igen lehet, h tenyleg ez a megoldas...
2012. nov. 23. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!