Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha az apám ezért...

Normális, ha az apám ezért megver?

Figyelt kérdés

Ma nem tudom honnan találta ki, csak csinált valami cuccot, hogy egy tepsibe összerakott mindenféle zöldséget, amit talált itthon és megpakolta valami hússal, amin még rajta volt a háj is és kiabált velem, amikor nem akartam belőle enni és kérdezte, hogy miért nem eszek. Én meg azt válaszoltam, hogy azért, mert ez undorító, fúj. De most mit csináljak, undorodom a zsírban tocsogó, hájas cuccoktól, főleg ha ott úszkálnak a zöldségek levében.

Mondjuk most nem akarok ártatlannak tűnni, ezt még végül is megértem, de olyan is volt már, hogy azért pofozott fel, mert állítólag csúnyán néztem rá. Amúgy egyáltalán nem néztem csúnyán.

Normális?

14l

2012. nov. 16. 17:41
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Egyébként nem iszik, hanem egyébként is ilyen idegbeteg. Meg így mindenki a családban.
2012. nov. 16. 17:43
 2/28 anonim ***** válasza:
79%
Hát nem. Elég hülye apád van.
2012. nov. 16. 17:48
 3/28 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, ő ilyen mintát látott otthon és ezt látja a legkényelmesebb "nevelési módszerne". Még ma is sok helyen van ez így, sajnos. A mondás szerint ahol elfogynak az érvek, megy az ököl.
2012. nov. 16. 17:50
 4/28 anonim ***** válasza:
20%
Nem, küldd rá az ombudsmant!
2012. nov. 16. 17:52
 5/28 anonim ***** válasza:
75%
A verés nem,de azért nem kéne vele így közölni,hogy undorító,amit főz,neked sem esne jól.Az azért,mert nem ízlik sokkal kulturáltabb.
2012. nov. 16. 17:52
 6/28 mmT ***** válasza:
82%

Szia

szerintem NEM normális. nem ismerem a családod, de vaktában arra tippelnék, h az a baja, h tini lettél. nem vagy az aranyos cuki kislány, kezd kinyílni a csipád, alakulnak az önálló gondolataid, véleményed, lassan nővé válsz, ismerkedsz új dolgokkal, fiúzni fogsz, jön az első cigi, "hogy nézel ki" öltözködésed lesz, pletykát adsz a szomszédok szájába. van egy olyan gondolatom, h bizonyos apáknak (olyanoknak, akik érezelmileg fejletlenk) ez k nagy megmérettetés, nem tudják feldolgozni. Ne kérdezd miért!!! lehet azért, mert még nem alakult ki a tökéletes egyenlőség ff-nő között?? Akkor is azt akarja elvárni, h alázatos légy, mikor pont, h az ellenkezőjére szolgál rá.

SZar dolog ez. ebben a fázisban a szülőknek is bőven volna mit tanulni, nem csak a tiniknek.

egyetlen tanácsom, amit mondhatok, h ha vm nem tetszik, azt finoman fejezd ki. "fúj undorító" kibassza nála a biztosítékot, és gondolkodás nélkül fog durván reagálni. lehet később meg is bánja, csak nem mondja el persze.

mikor olyan baja van, úgyis ő látja, h "úgy" nézel, hiába nézel bárhogy is. inkább ne is nézz rá, menj ki a szobából.

legjobbakat!

2012. nov. 16. 17:54
 7/28 anonim ***** válasza:
78%
Egy szülőnek semmilyen körülmények között nem lehetne megvernie a gyerekét. Teljesen mindegy, hogy mit tett.
2012. nov. 16. 17:56
 8/28 anonim ***** válasza:
37%

Én nem nevelem túl szigorúan a gyerekeimet, de az, hogy undorító, és hogy fúj, nem hangozhat el az asztalnál. És a zöldségből miért nem ettél legalább? Egyébként nálunk olyan sincs, hogy egyáltalán nem eszik belőle. meg kell kóstolnia.

Verni meg nem szabad a gyereket, de nincs más eszköze. Nem azért, mert te kimerítetted, hanem mert nem ismer mást Ezt tanulta, ilyen mintát látott. De próbálj meg szépen beszélni vele, hátha akkor nem reagál így. Attól még az apád, bár ez eléggé nem normális. Egyébként a megver mit takar? Tockos, pofon, földre lökés, ököl? Nem mindegy. Ha nagyon durva, kérhetsz védelmet. Pár igazságtalan pofon nálunk is zuhant anyámtól, még le is k...ázott 14 évesen (mert egy tincset befestettem a hajamban), pedig értelmiségi család.

2012. nov. 16. 18:05
 9/28 anonim ***** válasza:
35%
Életemben egyetlen pofont kaptam aputól, amikor valami hasonlót mondtam a kajára. Nem szép dolog a gyerekpofozás, de soha nem mondjuk kajára, hogy undorító!
2012. nov. 16. 18:10
 10/28 anonim ***** válasza:
75%

Ismerni kellene a szitut, mert csak az egyik oldalt írod le. Persze megverni nincs joga, bár esetleg egy pofon még nem megverés.

Abban az esetben, ha apád időt és fáradságot nem kímélve próbált neked kedveskedni, hogy főz valamit, te meg a pofájába vágod, hogy "fúj", meg "undorító", akkor talán az apád is megérthető.

2012. nov. 16. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!