Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha az apám ezért...

Normális, ha az apám ezért megver?

Figyelt kérdés

Ma nem tudom honnan találta ki, csak csinált valami cuccot, hogy egy tepsibe összerakott mindenféle zöldséget, amit talált itthon és megpakolta valami hússal, amin még rajta volt a háj is és kiabált velem, amikor nem akartam belőle enni és kérdezte, hogy miért nem eszek. Én meg azt válaszoltam, hogy azért, mert ez undorító, fúj. De most mit csináljak, undorodom a zsírban tocsogó, hájas cuccoktól, főleg ha ott úszkálnak a zöldségek levében.

Mondjuk most nem akarok ártatlannak tűnni, ezt még végül is megértem, de olyan is volt már, hogy azért pofozott fel, mert állítólag csúnyán néztem rá. Amúgy egyáltalán nem néztem csúnyán.

Normális?

14l

2012. nov. 16. 17:41
1 2 3
 21/28 mmT ***** válasza:
59%

16-osnak szeretnék reagálni rosszindulat nélkül:

(bocs, csak nem értem a hozzáállásodat)

-Ha jobban elolvasod a kérést, látod, h a kérdező nem tanácsot kért, hanem véleményt. (nekem amúgy sokkal inkább a semmibe kiáltó reménytelen panaszkodásnak tűnt szegény)

-ez a gyakorikerdesek.hu , tudod azért találták ki, h ismeretlenek ismeretlenül gondolatot cserélhessenek. Hátha közelebb hozzák a kérdezőket a megoldáshoz.

- és még annyit hadd „okoskojak” még a „véleményemmel”: átérezted, h milyen gombóc lehet a kiscsajnak a torkában, mikor ilyen családi perpatvar áll fell a vacsoránál, vagy idegbeteg édesapa pofozkodik az állítólagos csúnya nézésért csak úgy. „A megosztott öröm dupla öröm, a megosztott fájdalom fél fájdalom” alapján márcsak azért is megérte neki ide írni, mert kiírhatta a fájdalmát, és a válaszok által érezheti azt, h kicsit foglalkoznak vele, együtt érezek vele.

Szép estét

2012. nov. 16. 19:45
 22/28 anonim ***** válasza:
29%
tömje be ő azt a trutyit amit megfőzött, ha neked nem kell az az ocsmányság fogadja el. okos egy apukád van. védd meg magad és szállj szembe vele.
2012. nov. 16. 19:59
 23/28 anonim ***** válasza:
57%

16-os!

"- a helyzetet nem ismerő idegenek sem normálisak, akik okoskodnak a "véleményükkel"."

Na pont ezért nem kellett volna neked sem fáradnod :-/

2012. nov. 16. 20:08
 24/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..

19:37 Ő akkor épp dolgozott és sokkal jobban örülök, amikor nincs itthon... Még így egész jó család vagyunk, van az apám, aki idegbeteg, az anyám, aki mindenbe beleköt, de úgy szószerint mindenbe, még abba is, hogy hogy áll a hajam...

És egyébként igaz is, amit 19:45 mondott, néha jó kiírni magamból az ilyeneket, ha már másokkal nem tudom élőben megbeszélni. Ha meg valakit zavar, nem kell elolvasni, ennyi. (Igen, ez a 16-os válaszolónak szólt)

2012. nov. 16. 21:17
 25/28 anonim ***** válasza:
Lehet hogy vele is így bánt az apja.
2012. nov. 16. 21:47
 26/28 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem normális. Én apám az ilyenre annyit mond, hogy "Anyád p1csáját udnorító, tudod milyen finom?"
2012. nov. 16. 23:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális, ha az apád megver - már, ha igaz ez az egész, amit leírtál. Kérj segítséget, mert a gyermekbántalmazás ma már komoly következményekkel bír.
2012. nov. 17. 20:12
 28/28 anonim ***** válasza:
miért ne lenne igaz?????!!!! engem is minden szirszarért bántott a mostohaapám, elég volt annyi, hogy véleményem volt. gyereknek és nőnek szerinte az nem lehet, lánygyereknek meg pláne nem.
2012. nov. 17. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!