Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, ha az apám ezért...

Normális, ha az apám ezért megver?

Figyelt kérdés

Ma nem tudom honnan találta ki, csak csinált valami cuccot, hogy egy tepsibe összerakott mindenféle zöldséget, amit talált itthon és megpakolta valami hússal, amin még rajta volt a háj is és kiabált velem, amikor nem akartam belőle enni és kérdezte, hogy miért nem eszek. Én meg azt válaszoltam, hogy azért, mert ez undorító, fúj. De most mit csináljak, undorodom a zsírban tocsogó, hájas cuccoktól, főleg ha ott úszkálnak a zöldségek levében.

Mondjuk most nem akarok ártatlannak tűnni, ezt még végül is megértem, de olyan is volt már, hogy azért pofozott fel, mert állítólag csúnyán néztem rá. Amúgy egyáltalán nem néztem csúnyán.

Normális?

14l

2012. nov. 16. 17:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
46%
Nem,ez egyáltalán nem normális.Jó,hogy már nem azért ver meg,mert kifújtad az orrod.Apád is csak arra jó,hogy tönkretegye mások életét.
2012. nov. 16. 18:31
 12/28 anonim ***** válasza:
49%

szerintem az apja nagyon is tisztában van azzal, hogy a lánya nem szereti a hájas cuccokat. és pl. én se ennék a zöldségekből sem vegetáriánusként, ugyanis azokra ugyanúgy ráfolyt az a háj!

egyébként hasonló az én szituációmhoz, minket is kb. mindenért bántott a mostohaapánk, (példa: hipochonder,és mikor egyszer "roppant beteg" volt, a nappaliban dögledezett, én mentem fel a szobámba, és őszerinte én kinevettem őt. ezért betörte a szobám ajtaját. 18 voltam)

úgyhogy menekülj, amint lehet! menj távolabbi középiskolába, vagy bármi. én nagyon megsínylettem ezt, ne akard átélni te is.

2012. nov. 16. 18:37
 13/28 anonim ***** válasza:
63%

Nem , nem normális.

Nem alkoholista véletlenül?

Azok szoktak ilyen elvetemültek lenni.

Viszont ne úgy válaszolj neki hogy fúj ez undorító.Inkább mond azt hogy köszönöd nem kérsz vagy most fáj a hasad , találj ki valami kifogást.

Neked sem esne jól ha azt mondanák a főztödre hogy undorító.

2012. nov. 16. 18:41
 14/28 anonim ***** válasza:
31%
A verés, a tettlegesség nem nevezhető normálisnak. Különösen nem egy ilyen fasság miatt.
2012. nov. 16. 18:42
 15/28 anonim ***** válasza:
42%
Más családokban ennél sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal sokkal szókimondóbbak,mégsem verik össze a szülők a gyerekeket,mert VAN SZÍVÜK.Bocs,azt hiszem,kezdek megőrülni az ostoba sz@r környezetem miatt,sajnos az enyém sem különb.Mármint a vatter.Majd írok a diliházból,sziasztok.
2012. nov. 16. 18:44
 16/28 anonim ***** válasza:
48%

Apád legalább annyira nem normális, mint

- a helyzetet nem ismerő idegenektől tanácsot kérni

- a helyzetet nem ismerő idegenek sem normálisak, akik okoskodnak a "véleményükkel".

2012. nov. 16. 19:14
 17/28 anonim ***** válasza:
86%

eleve nem normális ha valaki megveri a gyerekét

Nem azt mondom hogy néhány kellemetlen de nem fájdalmas nyakleves legdúrvább esetekben nem lehet hatékony nevelő eszköz de verésről szó sem lehet.

Valszeg egyébként édesapádat is verték gyerekkorában és a munkahelyi frusztrációit is azon veri le akin tudja. Így müxik ez valahogy...

2012. nov. 16. 19:18
 18/28 anonim ***** válasza:
26%
Nem normális. Hazudj neki, ismerd ki a gyengéjét, legyél okosabb nála. Az ilyen szar alakkal szemben nem kell őszintének vagy tisztességesnek lenni.
2012. nov. 16. 19:28
 19/28 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó jól mondja.
2012. nov. 16. 19:32
 20/28 anonim válasza:
96%

Mint ahogy a többiek már leírták,ne kritizáld az ennivalót undotiró szóval,ha tudod,hogy apád ráadásul idegbeteg is...

Gondolom azért fözte ezt,mert

1. nem futja valami drágább kajára,és gyorsan összedobott neked/nektek valamit,amit biztos a legjobb tudása szerint csinálta,férfi létére...

2. Mondhattad volna neki,hogy e hájat kihagyhattad volna,mert nem nagyon szeretem...vagy nem passzol bele...

3. 14-15 évesen gondolom már nagylánynak érzed magad,jó lenne valamit magadtól tanulni fözni...és majd ha lesz gyereked egyszer,rájössz milyen az amikor aztmondja anya fúj ez undorító...

4. a verés NEM normális dolog semmi képpen.

5. Anyukád nincs veletek? Hátha segítene a helyzeteden...de gondolom nincs veletek,mert apukád föz...

Türelem,türelem,most a legnehezebb idöszakodban vagy,semmi sem jó,tudom, én is voltam annyi idös,mint te :)

Ma már nem lakok otthon,van egy szerelmem,vele élek 3 éve,soha nem emel rám kezet,merthogy én is kaptam apámtól régebben,pálcával,fakanállal...mert nagy volt a pofám :D

de ma már minden normalizálódott :))) nálad is rendbe fog jönni :)

2012. nov. 16. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!