Több eseményt,hogy oldotok meg ha mindenki közel lakik ?
Több embernek is októberben van a szülinapja,16-23-30-án.
Ti 60km arrébb éltek,míg ők
5 percre egymástól,
párom megkérdezte,hogy 16-23-30 mindeki ráér,válasz igen.
Hát akkor miért ne lehetne 23-án megünnepelni egyszerre mindenkiét.
Válasz: hát az,hogyan nézz már ki,hogy nem akkor ünnepelünk meg az illetőt, szóltunk,hogy örülünk a meghívásnak,de mi sajnos csak 23-án tudunk lejönni és akkor felköszönteni mindenkit.Na ebből akkora balhé lett,hogy miért fáratság nekünk bla bla ....
Na itt a párom szépen higgadtan annyit mondott,hogy bezzeg az nem probléma,amikor december 23-án letudjátok egy ajándékkal a barátnőm,nekem január elején van a szülinapom.Csak morgolodni tudtak,és mindenféle hülye választ adni,hogy megsajnáljuk őket, hogy ők már öregek,kevés a pénz,drága a benzin,nekik ez így kényelmesebb...
Amikor mi már december elején meghívjuk őket januárban a szülinapomra,de folyton ezt csinálják,hogy egyben oda adjuk jó.Igazából nem én kértem a páromat,hogy szóljon erről, gondolom már neki is szemet szúrt, a saját családom is ezt csinálta velem,hogy jajj kislányom tudjuk,hogy januárban van,de megkapod most karácsonyra.Nagyon utáltam régen,főleg gyerekkoromban,de már valahogy,hozzá szoktam,hogy jajj ez karácsony szülinap egyben jó.
Őszintén rohadt szar amikor egy másik ünnepel akarják egy ajándékkal letudni az illetőt én már valahogy hozzá szoktam,de attól még szar.Ez olyan amikor egyik barátnőm tesóját azért nevezték el Ádámnak,mert december 24 született,szegény ő triplán járt rosszul, szülinap névnap karácsony egyben,egy ajándékkal.
Több szülinap esetén nem érdemes egy napot választani,és akkor ünnepelni mindenkit?
Nálatok ez a szülinap dolog,hogy van, főleg akinek a családtagjai ilyen közel élnek egymáshoz.
"egy napon volna jó az egész, de a többségnek nem
Nem tudom ki írta a kommentet,de olvassa el újból
Azt írtam fent a kifejtős részében,hogy mindenkinek jó a 16-23-30a.
Nincs az,hogy a többségnek nem"
De az van, hogy neked nem lenne jó mind a három nap, a többségnek viszont úgy lenne jó, ha mind a három napon összejönnének. Tehát neked, nektek illene alkalmazkodnotok a többiekhez akkor is, ha ti távolabb vagytok, hiszen senki sem kényszerített rá, hogy messzire költözzetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!