Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Több eseményt,hogy oldotok...

Több eseményt,hogy oldotok meg ha mindenki közel lakik ?

Figyelt kérdés

Több embernek is októberben van a szülinapja,16-23-30-án.

Ti 60km arrébb éltek,míg ők

5 percre egymástól,

párom megkérdezte,hogy 16-23-30 mindeki ráér,válasz igen.

Hát akkor miért ne lehetne 23-án megünnepelni egyszerre mindenkiét.

Válasz: hát az,hogyan nézz már ki,hogy nem akkor ünnepelünk meg az illetőt, szóltunk,hogy örülünk a meghívásnak,de mi sajnos csak 23-án tudunk lejönni és akkor felköszönteni mindenkit.Na ebből akkora balhé lett,hogy miért fáratság nekünk bla bla ....

Na itt a párom szépen higgadtan annyit mondott,hogy bezzeg az nem probléma,amikor december 23-án letudjátok egy ajándékkal a barátnőm,nekem január elején van a szülinapom.Csak morgolodni tudtak,és mindenféle hülye választ adni,hogy megsajnáljuk őket, hogy ők már öregek,kevés a pénz,drága a benzin,nekik ez így kényelmesebb...

Amikor mi már december elején meghívjuk őket januárban a szülinapomra,de folyton ezt csinálják,hogy egyben oda adjuk jó.Igazából nem én kértem a páromat,hogy szóljon erről, gondolom már neki is szemet szúrt, a saját családom is ezt csinálta velem,hogy jajj kislányom tudjuk,hogy januárban van,de megkapod most karácsonyra.Nagyon utáltam régen,főleg gyerekkoromban,de már valahogy,hozzá szoktam,hogy jajj ez karácsony szülinap egyben jó.

Őszintén rohadt szar amikor egy másik ünnepel akarják egy ajándékkal letudni az illetőt én már valahogy hozzá szoktam,de attól még szar.Ez olyan amikor egyik barátnőm tesóját azért nevezték el Ádámnak,mert december 24 született,szegény ő triplán járt rosszul, szülinap névnap karácsony egyben,egy ajándékkal.

Több szülinap esetén nem érdemes egy napot választani,és akkor ünnepelni mindenkit?

Nálatok ez a szülinap dolog,hogy van, főleg akinek a családtagjai ilyen közel élnek egymáshoz.

2021. okt. 3. 01:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%

Az a szűk család, akit érint, lerendezi aznap (főleg, hogy sokszor nem is hétvégére, hanem hétköznapra esik az illető születésnapja), a tágabb családdal pedig a néhány héten belül eső emberekkel van egy összevont buli.

A helyetekben amúgy ugyanezt tettem volna.

2021. okt. 3. 01:36
 2/23 A kérdező kommentje:

Mind a 3 fő szűk család

Egyik apos,másik a párom,harmadik a keresztanya a páromnak.

Velük napi szinten tartjuk a kapcsolatot,szóval nekünk ő szűk család

Mind a 3 pont hétvégére esik.

2021. okt. 3. 01:41
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor úgy mondom: a legszűkebb család, azok az emberek, akikkel együtt él. Szóval apósodat a születésnapján felköszönti anyósod, ti meg hívjátok. Párodat a születésnapján felköszöntöd te, apósodék meg hívják. Stb.

Mellesleg hogy oldottátok meg, ha apósod születésnapja mondjuk szerdára esett?

2021. okt. 3. 01:44
 4/23 A kérdező kommentje:

3 éve vagyok a családban és az első szülinapra úgy emlékszem,hogy ott vol mind a 3 személy és egy helyen egy napon egy szombattal le lett tudva.

Tavaly a korona miatt,semmi nem volt,nem mentünk, virtuálisan.

Idén most ez a 3 személynek mind hétvégére esik így,mind a 3 hétvégén azt akarják,hogy ott legyünk,de mi csak 23tudunk lemenni.

2021. okt. 3. 01:59
 5/23 A kérdező kommentje:

Apos,anyossal él értelemszerűen

Keresztanyja a páromnak az anyós testvére,aki 5 percre lakik tőlük.

Oké igen, mindenkinek hétvégére esik a szülinap,de én tényleg nem értem,miért nem lehet egy napon tartani

Az első szülinapnál mindenkinek hétköznap volt,érdekes ott miért tudtak egy hétvégi napot kiválasztani,miért tudtak mind megjelenni.

Én nem tudom,miért lett fontos mindenkinek akkor ünnepelni,ez ennyire különleges,hogy hétvégére esik mindenkinek,amúgy megsugom jövőre is hétvégére fog esni csak épp vasárnapra.

És amúgy nem öregek,48-52 év között vannak,van jogsi,van kocsi,tök aktív életet élnek,szóval ez ilyen gagyi szöveg, hogy azért nem jönnek el januárban hozzánk,mert .....

2021. okt. 3. 02:11
 6/23 anonim ***** válasza:
85%
A családomban a novemberi ünnepek száma 5, mind szülő vagy testvér napja (születésnap és névnap is van). Mi a hónap végén kitűztünk egy hétvégét és akkor volt vagy 3 torta, egy nagy ebéd és köszöntés. Én 100 km-t utaztam alkalmanként, így minden héten buszozni drága és nagyon időigényes lett volna. Mind felnőttek vagyunk, nem szőrözik senki ezen. Most már nekem is kis gyerekeim vannak, így főleg elég felhívni egymást a napján és találkozni egy összevont napon.
2021. okt. 3. 05:12
 7/23 anonim ***** válasza:
92%

Hát általában a többséghez alkalmazkodik az egy és nem fordítva, tehát oke, hogy ti messze laktok, és nektek egy napon volna jó az egész, de a többségnek nem.

Ettől függetlenül, ti mehettek a kiválasztott napon és megköszönthetitek a maradékot akkor.

Azon meg nem akadnék ki, hogy engem mikor koszontottek meg.

Azt meg megint nem értem, a párod születésnapjára miért nektek kell utazni.

2021. okt. 3. 06:15
 8/23 anonim ***** válasza:
80%

"Tavaly a korona miatt,semmi nem volt,nem mentünk, virtuálisan.

Idén most ez a 3 személynek mind hétvégére esik így,mind a 3 hétvégén azt akarják,hogy ott legyünk,de mi csak 23tudunk lemenni."

Akkor a többi hétvégén legyetek ott virtuálisan. :) Ha tényleg akarják, hogy ti is "ott legyetek", akkor annak is örülni fognak, ha csak virtuálisan lesztek jelen. :)

2021. okt. 3. 07:35
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

"általában a többséghez alkalmazkodik az egy és nem fordítva ... nem értem, a párod születésnapjára miért nektek kell utazni."

Hát pont azért, mert a többségnek úgy jó. Aki vállalja, hogy messzire költözik, amikor tudja, hogy mindenki más közel lakik egymáshoz, az a költözéssel ezt a részét is vállalja az életnek - vagy pedig egyre jobban kimarad a dolgokból (de akkor meg legalább ne sértődjön meg).

2021. okt. 3. 07:37
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

"-Gizike, ott leszünk 23.án. Jó neked a délelőtt 10 óra az ünneplésre?

-Jó."

"Petike, ott leszünk 23.án. Jó neked a délután 1-2 óra az ünneplésre?

-Jó."

"Klárika ott leszünk 23.án. Jó neked a délután 4 óra az ünneplésre?

-Jó."

Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mással mikor hogy találkoztok.

2021. okt. 3. 07:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!