Több eseményt,hogy oldotok meg ha mindenki közel lakik ?
Több embernek is októberben van a szülinapja,16-23-30-án.
Ti 60km arrébb éltek,míg ők
5 percre egymástól,
párom megkérdezte,hogy 16-23-30 mindeki ráér,válasz igen.
Hát akkor miért ne lehetne 23-án megünnepelni egyszerre mindenkiét.
Válasz: hát az,hogyan nézz már ki,hogy nem akkor ünnepelünk meg az illetőt, szóltunk,hogy örülünk a meghívásnak,de mi sajnos csak 23-án tudunk lejönni és akkor felköszönteni mindenkit.Na ebből akkora balhé lett,hogy miért fáratság nekünk bla bla ....
Na itt a párom szépen higgadtan annyit mondott,hogy bezzeg az nem probléma,amikor december 23-án letudjátok egy ajándékkal a barátnőm,nekem január elején van a szülinapom.Csak morgolodni tudtak,és mindenféle hülye választ adni,hogy megsajnáljuk őket, hogy ők már öregek,kevés a pénz,drága a benzin,nekik ez így kényelmesebb...
Amikor mi már december elején meghívjuk őket januárban a szülinapomra,de folyton ezt csinálják,hogy egyben oda adjuk jó.Igazából nem én kértem a páromat,hogy szóljon erről, gondolom már neki is szemet szúrt, a saját családom is ezt csinálta velem,hogy jajj kislányom tudjuk,hogy januárban van,de megkapod most karácsonyra.Nagyon utáltam régen,főleg gyerekkoromban,de már valahogy,hozzá szoktam,hogy jajj ez karácsony szülinap egyben jó.
Őszintén rohadt szar amikor egy másik ünnepel akarják egy ajándékkal letudni az illetőt én már valahogy hozzá szoktam,de attól még szar.Ez olyan amikor egyik barátnőm tesóját azért nevezték el Ádámnak,mert december 24 született,szegény ő triplán járt rosszul, szülinap névnap karácsony egyben,egy ajándékkal.
Több szülinap esetén nem érdemes egy napot választani,és akkor ünnepelni mindenkit?
Nálatok ez a szülinap dolog,hogy van, főleg akinek a családtagjai ilyen közel élnek egymáshoz.
"én tényleg nem értem,miért nem lehet egy napon tartani
Az első szülinapnál mindenkinek hétköznap volt,érdekes ott miért tudtak egy hétvégi napot kiválasztani,miért tudtak mind megjelenni.
Én nem tudom,miért lett fontos mindenkinek akkor ünnepelni,ez ennyire különleges,hogy hétvégére esik mindenkinek"
Az első még a járvány előtt volt, ha jól értem. Aztán a járvány bekavart, és talán pont amiatt, hogy akkor mennyire nem volt szabad találkozni, most ki vannak éhezve rá, hogy akár minden hétvégén összejöjjenek.
Egyébként is tök jó ám az, ha mindenkinek "saját" szülinapja/névnapja lehet akkor is, ha úgy alakult, hogy nem sokkal előtte/utána más családtagoknak is van. Akinek ez fontos (talán csak éppen ebben az évben annyira), annak hadd legyen úgy, ha lehet.
Szia, dec 4.én születtem, jánosnak hívnak. Általában karácsonykor ünnepeljük a karácsonyt,szülinapom,névnapom,télapót és mindent ami létezik. Pár éve kijelentettem,hogy akkor én innestől befejeztem az ünnepelgetést. Felhívjuk egymást és nem kell a hacacáré, mindenkinek jobb,ha nem kúrunk el egy fél napot a műmosolyra.. Szeretjük egymást,de így kényelmesebb.
A barátaimmal,ha akarom ünneplek és nem kell senkihez igazodni.
Szerintem nektek is hasonló dologgal kellene megoldani ezt.
Az ajándékok meg úgy voltak,hogy szépen elkezdett mindenki egyre drágább ajándékokat venni, a vegén már a 30ezres parfüm volt az alja.. Úgyhogy a lóf🍆nak is van vége!
9!
A többség nem az ünnepeltet jelenti. Az ünnepélyhez szokás menni, nem pedig őt utaztatni.
egy napon volna jó az egész, de a többségnek nem
Nem tudom ki írta a kommentet,de olvassa el újból
Azt írtam fent a kifejtős részében,hogy mindenkinek jó a 16-23-30a.
Nincs az,hogy a többségnek nem
Egyébként is tök jó ám az, ha mindenkinek "saját" szülinapja/névnapja lehet akkor is, ha úgy alakult, hogy nem sokkal előtte/utána más családtagoknak is van.
Akinek ez fontos (talán csak éppen ebben az évben annyira), annak hadd legyen úgy, ha lehet
Akkor nálam miért nehéz
Én is jobban örülnék ha nem Dec 23 akarna mindenki felköszönteni szülinapkor,hanem akkor amikor van.
Könnyebb egy ajándékkal letudni két ünnepet, nem tudom miért az én szülinapomon kell spórolni.
9!
Az ünnepélyhez szokás menni, nem pedig őt utaztatni.
Igen ez igaz,de a párom úgy akarja ünnepelni,hogy mi megyünk le,és nem ők jönnek.
Marad a 23.kesz
Csak érdekelt,hogy ti egy hétvégén lerendezitek vagy külön utazgatnátok
öröm lehet az élet egy ilyen családban...
Nekem nem okoz gondot 100 km-ről hetente menni, ha úgy alakul.
"Igen ez igaz,de a párom úgy akarja ünnepelni,hogy mi megyünk le,és nem ők jönnek.
Marad a 23.kesz"
Értem. Tehát az nem probléma, hogy a párod egomanias, az már igen, ha a családja is. Hát, érre sokat nem tudok mondani.
Mondjuk ha a gyerekem nekem azt mondaná, hogy az én 16.-i születésnapomra nem jön, a keresztanyja 30.-i születésnapjára szintén nem, de a sajátjára, 23.-an eljönne, akkor azt mondanám, tudod mit, kisfiam, maradj nyugodtan otthon, majd felhívlak.
23 van a párom is így akaraja ünnepelni és az anya is kérte,hogy jönnünk le mert süt neki tortat meg rendel kaját
Mert nekik kényelmesebb az ha mi megyünk és nem ők jönnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!