Mit csináljak, hogy ne derüljön ki?
A szüleim elvaltak. Apának elmondta, hogy leszbikus vagyok. Teljesen elfogado bolt, támogat, mellettem áll stb. Aztán megkerdezte, hogy anyának mondtam-e és mit reagált. Zavaromban azt mondtam, hogy jól fogadta, pedig el sem mondtam neki. A szüleim kB. 3 éve találkoztak egymással legutóbb. Nem rossz a viszony, csak nagy a távolság. Apukám még azt gondolja, hogy anyukám ugyanolyan elfogado, mint régen volt, pedig egyáltalán nem. Pasija miatt változott meg szerintem, bár a pasi kicsit homofob, de nem rossz ember. Nemsokára fognak találkozni a szüleim és félek, hogy ez kiderul. Mit tehetek? Amúgy anyukámmal, apukammal és mostohaapukammal is jó a kapcsolatom.
17l
4 opciót látok: vagy megmondod apudnak, hogy figyelj Apu, nem mondtam igazat (vagy mittudomén, hogy csomagold ezt be szépen), az van, hogy Anyu(ék) nem tudja(ák).Kérlek ne mondd el nekik!
Vagy elmondod Anyudnak, tőled tudja meg és úgy csinál botrányt (vagy nem)
Vagy nem mondod el, és elmondja apád.
Vagy nem mondod el, és apádtól sem tudják meg.
Amúgy ha anyutól külön laksz, akkor szerintem sose tudja meg.
Mindenki ibázik, ha vállalod még jobb. Ki fog bukni előbb vagy utóbb. Akkor meg te mond el neki inkább. Vagy mond el anyukádnak :)
Itt már elmondtad nekünk...
Minek talalkoznak. Par honap båszki es nagykoru vagy! Mi az istennek beszelnenek...felnottel!! Igy nincs mirol beszelnie szetment szuloknek..
Vicc
Kamuszaga van ennek a kérdésnek. Nagyon nyomjátok.
Nincs homofóbia.
Normalitás van és abnormalitás.
Kitalálsz egy életszerűtlen történetet, hogy teszteld, mik a válaszok.
Bár szerintem van homofóbia, a kérdés nekem is gyanus. Mikor az egy válaszadó tök jól összefoglalta a 4 lehetséges kimenetelt, "hírtelen és váratlanul" tök új részletek kerülnek elő, amik hogy-hogynem az egész sztorit új helyzetbe hozzák.
Megjegyzem, mostanság kell érkezzen egy másik nickről a Kérdező, hogy azon hőbörögjön, hogy egyesek gonosz módon jamunak írnak "minden kérdést".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!