Mit csináljak hogyha anyám nagyon komolyan veszi az iskolámat?
Figyelt kérdés
Tegnap megfáztam,és nem mentem suliba most ert haza anyukám és mondja hogy holnap délelőtt majd csinaljam meg a hazit mert ellenőrzi. Meg ez még tavaly volt hogy az egyik tanàrom felhívta anyukamat hogy figyeljenek ram mert okos vagyok meg ilyenek és ra 1 hónapra 1est kaptam attól a tanártól és anya meg apa elkezdtek ordítani és ugy megvertek majdnem kitépték a hajamat meg ra irtak a szerelmemre hogy hagyjon engem beken mert biztos nem jo hatással van ram. meg anya így mondta a multkor:hogyha rossz jegyet hozol akkor neked veged. De komolyan ilyeneket mond már nem bírom mit tegyek?2021. szept. 13. 20:04
1/3 anonim válasza:
Iskola pszichológus, ha van, akkor talán tud segíteni. Ha nincs, akkor az osztályfőnök, elviekben. Engem is volt, hogy vertek rossz osztályzat miatt, és behívták a szüleimet. (Persze nem apa ment - ő soha - aki büntetett, csak mindig anya, aki tartotta miatta is a hátát)
Gyerekbántalmazás még mindig nem megengedett, szülői részről sem.
3/3 anonim válasza:
1.Rendőrség
2. Felteszed a két kezed
3. Megmondod nekik, hogy aranybarátaim, jól tanulok, had csináljam már úgy ahogy én akarom, nem vagyok buta, tudom mit csinálok, egy egyes nem a világ vége, kijavítom, céltudatos gyerek vagyok, nem vagyok már óvodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!