Utálom az iskolámat, utálom az osztályomat. Mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Már láttam 1. osztályos korom óta, hogy ez az iskola tele van neveletlen bunkó kölkökkel. Elegem van ebből!!! Már annyira utálok mindenkit, hogy megfájdul ezektől a kreténektől a fejem :((( mit csináljak, hogy megoldódjon a problémám és ne idegesedjek föl ezen?2013. febr. 1. 15:30
1/4 A kérdező kommentje:
meg néhanapján amikor 5 vagy 6 tantárgyból kell tanulni akkor ezt szoktam mondani:"ebbe az iskolába bele fogok halni". Ja és általánosba járok, 12 éves vagyok, és még azt is érzem, hogy idiótákkal vagyok körülvéve :(
2013. febr. 1. 15:40
2/4 anonim válasza:
ha tényleg mindenkit utálsz menj el abból a suliból
3/4 A kérdező kommentje:
nem tehetem :( nem vagyok ilyen típusú ilyen:nemtőrődöm meg ilyenek, nekem ez a b**i társaság jutott :(. de mit tegyek, hogy ne törődjek ezzel és ne arra használjam ki a szabadidőmet, hogy ezen filózok!.
2013. febr. 2. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!