A dohányzó szülők gyermekei nagyobb eséllyel fognak dohányozni felnőttkorukban?
Egész életemben cigifüst vett körül.
A család szó szerint összes tagja cigizik és nem is kispályásan. Bármelyiket is figyelem meg a Napi 4 doboz cigi elmegy már évek óta.
Én ugyan kipróbáltam de kb kiköptem a tüdőm..
Nincs az az isten hogy rászokjak, illetve eszembe sincs a megjelenésem elb.szni miatta (sárga fogak, büdös haj/ruházat)
Nagyjából meghalnék ha a cigi miatt ilyen lennék.
Szerencsére elköltöztem ebből a közegből, és az én házamba senki nem léphet be cigivel, nekem kell a tiszta, füstmentes környezet.
25/N
Attól függ, mennyire intelligens az illető és belátja-e azt, hogy a szülők sem mindenben mutatnak jó példát.
A rokonságban pl van olyan család, ahol a szülők láncdohányosok, a fiuk is már 11 évesen szívta a cigit. A lányuk talán egyszer próbálta ki kamaszként és azóta sem dohányzik.
Egy másik példa: láncdohányos, alkoholista szülők 3 gyerekkel. A 3 közül egyik sem cigizik és egy korty alkoholt sem isznak soha.
De olyat is ismerek ahol a gyerek versenyt dohányzik a szülőkkel és egymást marják amikor elfogy a cigi.
#26-nak:
"mert hülyének akarnak meg tapasztalatlan kis csitrinek, pedig nem vagyok az"
Dohányzol és szerinted nem vagy hülye? :D:D:D A dohányzásnál nagyon kevés nagyobb hülyeség létezik, ezt jegyezd meg egy életre.
Gondold át még egyszer, hogy nem vagy-e mégis hülye vagy esetleg tapasztalatlan csitri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!