A dohányzó szülők gyermekei nagyobb eséllyel fognak dohányozni felnőttkorukban?
KisGyerek koromban apám szívta, de nem emlékszem rá, kamasz koromban anyám, de 20 voltam, mire rájöttem. Sosem szívta előttünk. Ellenben én is és öcsém is keményen szívjuk. Én napi 1-2 doboz, öcsém 3+. Baráti körben mindenki szívja. Amúgy xar gyerekkorunk volt, de erre se lehet fogni. Exem apja eszi, a házban is szívja, mégsem cigizik a 3 gyerekből egy sem. Haverok szülei közül is több a nemdohányzó, mint a dohányzó.
Nekem ez az én idő, ami miatt egyedül is jól esik. Leülök, és kikapcsol az agyam. Pár percig csak a cigire koncentrálok. Teljesen máshogy szívom egyedül, mint társaságba. Amúgy már akartam leszokni, de semmi más káros szenvedélyem nincs, se kávé, se pia, sem durvábbak. Egészségesen táplálkozom, és nem is fáradok le a munkától, vagy ha esetleg futok egy kicsit. Amúgy 8 éve szívom. Van egy fogadalmam, ezért lassan abba fogom hagyni. De ahhoz kell legalább 3 nap teljes magány, ingerszegény környezetben.
Anyukám dohányzik,apukámra már nem emlékszem dohányzott e .
Én soha nem dohányoztam utálom még szagát is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!