Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamaszok! Ti mindig megmondját...

Kamaszok! Ti mindig megmondjátok hogy hová mentek, vagy szoktatok hazudni?

Figyelt kérdés

Főként a 15-22éves korosztály érdekel.

Mennyire kérnek számon a szülők, hogy hol voltál?

Mindig megmondjátok hogy hol és kivel találkoztatok, vagy szoktatok hazudni?

Milyen sűrűn hazudtok ilyen téren?

2021. szept. 24. 10:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig elmondtam.

Mondjuk tőlem csak érdeklődésként kérdezték nem számon kérték. Úgyhogy nem is volt okom hazudni

2021. szept. 24. 18:20
 22/26 anonim ***** válasza:
94%
Én soha nem hazudtam arról, hogy kivel hova megyek. Bár nagyon kevésszer voltam elengedve, ha el is mentem, mindig az igazat mondtam. Ha hazudnék és lebuknék, csak én járnék (még)rosszabbul és még el is veszíteném a szüleim bizalmát. Tisztelem őket annyira, hogy nem hazudok nekik. 19/L
2021. szept. 24. 21:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmit se mondtam.

Közöltem, hogy megyek, majd jövök, legkésőbb "X" időre itthon vagyok. (Ezt viszont betartottam mindig, ha fene fenét evett is).

Tartalékpénz mindig volt nálam taxira.

Eszméletlenre, okádósra sose ittam magam -nem a rossz élmények miatt, hanem mert mindig tudtam, hol a határ.

Néha bizony nálam aludt egy lány, vagy az egyik barátom. De csendben vonultunk el, senkit fel nem ébresztve.

A barátomról a mai napig nem tudják, hogy több volt, mint barát... :)

Régi szép idők...

2021. szept. 24. 21:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem kellett soha számon kérni, mert magamtól elmondtam. Sosem tiltottak semmit - persze ésszerű határok között - csak mindig megmondtam, hogy kivel megyek, hova, és hogyan jutok haza (busszal jártam, így ha sokáig maradtam valahol, valahol aludnom kellett vagy fuvart kellett szereznem).

19 éves korom óta annyi változott, hogy egyetem miatt nem otthon lakom. Nem eltitkolni akarok tőlük semmit, csak éppen nem jut eszembe, mivel nem találkozunk minden nap. Vagy egy hirtelen jött gyors ebédet egy barátnővel nem írok meg, csak esetleg utólag elmondom

2021. szept. 24. 22:17
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem mindentol es mindenkitol feltett anya, meg tiltott igy hazudtam. Tizenevesen mindig hazudtam ha fiuval talalkozok mert tudtam ugyse enged el randizni. Mindig valami baratnovel voltam setalni a varosba :D most se nagyon avatom be, pedig mar 20 elmultam, mert most is ugyanilyen tiltos es feltos.
2021. szept. 25. 10:17
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem kérnek számon, sosem kértek. Kiérdemeltem a bizalmukat, nincs is miért kételkedniük bennem. Ha megkérdezik hova megyek, megmondom. Ha nem, akkor meg többnyire magamtól mesélek mikor hazaértem. Egészséges gyerek szülő kapcsolat. 22f
2021. okt. 3. 18:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!