Kamaszok! Ti mindig megmondjátok hogy hová mentek, vagy szoktatok hazudni?
Főként a 15-22éves korosztály érdekel.
Mennyire kérnek számon a szülők, hogy hol voltál?
Mindig megmondjátok hogy hol és kivel találkoztatok, vagy szoktatok hazudni?
Milyen sűrűn hazudtok ilyen téren?
Nekem is kb mint a #3asnál volt,csak nálam meg volt a lehetőség,hogy elmenjek,mozduljak ki,csak amikor kiakartam,el kellett mondanom hova,kivel,úgyhogy ez volt az ok,amiért nem akartam a városba se sehova menni:D,nagyon sok lemondott tali,megromlott dolgok,de így is voltak olyan talik amiket nem mondtam el,mert vagy beleképzelt volna anya valamit,vagy kiakadt volna az egyiken:D (rövid/hosszú sulinap utáni) De úgy kell elképzelni ezt a mindentudást,hogy pl azt mondtam elmegyek szombaton mozizni egy ismerősömmel,az volt életem első randija egyébként,ártalmatlan találkozás volt,és akkor ki az az ismerős,meg is kellett mutatnom képen,hogy tudja nem az előítéleteivel azonossal megyek pl drogos,vagy punk,stb (akkor legszívesebben mentem volna ilyen stílusúval,mert engem is felcseszett magamban)
Meg amikor évfolyamtárssal találkoztunk,egyszer,nem hiába,mert így is magyaráznom kellett,hogy ez csak egy találkozó,meg barát,meg persze h akkor felvisz,na vajon miért,szintén látni akarta képen,hátha ismeri a lahelye miatt és akkor már élőben is gondolom:D
Most egyetemista vagyok,19 éves,albérletben lakok,és végre tudok szocializálódni,úgy,hogy nem muszáj beszámolnom😌 (Annyi,hogy nagyon a szak nem jön be,úgyhogy kicsit bajban vagyok a továbbiakról,hogy mi a fontosabb) De a példákat direkt írtam le,ha szülő olvassa,hogy ez is rossz hatással lehet,meg emiatt is bezárkózhat egy kamasz a szobájába.
Nem hazudtam, mivel mindig is utáltam feleslegesen hazudni. Inkább semmitmondó féligazságokat mondtam. Elmegyek valamit elintézni, találkozom a barátaimmal, beugrok még valahova, sétálok egyet hazafelé stb.
Amúgy anyám a mai napig megkérdezi, hol voltam és mit csináltam, ha a vezetékesen hív és nem veszem fel. 30 felett vagyok már, 10+ éve élek külön. :D
Kamaszként nagyon szigorúan voltam fogva, nem nagyon jártam el sehova. 18 felett albérletben laktam egyetem alatt, ott anyám nem nagyon tudott beleszólni, ha néha otthon aludtam bulik ilyesmik miatt, akkor tudta, hogy barátokkal vagyok, de ennyi.
Egyetem után 2-3 évre hazaköltöztem (22 évesen), na akkoriban volt olyan, hogy mindig a barátokra fogtam, ha pasiztam, nem azért, mert tiltott volna, csak nem akartam beleszólást, hogy de kivel hol merre.
Ez egészen addig működött is, míg egyszer egy srác egy HATALMAS csokor virággal lepett meg, és otthon el kellett magyarázni, hogy nem, természetesen nem a barátnőmtől kaptam, és tudom, hogy azt mondtam, Szabival találkozom, csak ő nem a Szabina, akit ismer, hanem Szabolcs... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!