Titeket zavarna?
A párommal most vettünk egy házat így anyagilag még össze kell magunkat szedni rendesen. (még nagyon sokat költünk a házra)
A szüleim amiben tudnak támogatnak minket, kérés nélkül és nem rendszeresen. (anya vett nekünk a konyhába egy csapot mert a miénk nem volt jó, most is mondta, hogy ha veszek téli kabátot ad bele egy 10est szóval ilyen kis apróságokkal..)
A páromat ez rettenetesen zavarja (talán azért mert az ő anyjáék egy fogót is sajnáltak tőle és emiatt ment a balhé mindegy...) de nekem meg jól esik, hogy nem sok dolog de ennyivel is támogatnak minket.
Titeket zavarna ha a családotok támogatna ilyen apróságokkal? A páromat jogosan zavarja?
28
Érdekes volt olvasni amit írtàl. Nálunk az én családom a segítő és mint fentebb írtam a férjemnek volt furcsa.
De így olvasva, hogy mit éreztél, szinte biztos, hogy a férjemnek is ez volt fura. Nálunk már eltel 10 év, és most már úgy tekint a családomra, hogy csak rájuk számíthat stb…
Jó volt megtudni a másik oldal érzéseinek az okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!