Titeket zavarna?
A párommal most vettünk egy házat így anyagilag még össze kell magunkat szedni rendesen. (még nagyon sokat költünk a házra)
A szüleim amiben tudnak támogatnak minket, kérés nélkül és nem rendszeresen. (anya vett nekünk a konyhába egy csapot mert a miénk nem volt jó, most is mondta, hogy ha veszek téli kabátot ad bele egy 10est szóval ilyen kis apróságokkal..)
A páromat ez rettenetesen zavarja (talán azért mert az ő anyjáék egy fogót is sajnáltak tőle és emiatt ment a balhé mindegy...) de nekem meg jól esik, hogy nem sok dolog de ennyivel is támogatnak minket.
Titeket zavarna ha a családotok támogatna ilyen apróságokkal? A páromat jogosan zavarja?
20. örülök, hogy ott ilyen rugalmasak. :) itt nem, maradt a magánorvos. ennyi. :)
Örülök, hogy megosztottad a véleményed.
További szép napot neked. :)
20
Nálunk vérvételre is 2 hónapot kell várni. Tüdőszűrőre is. Ha valaki elkezdi az orvoshoz járkálást az hónapok. Szerintem jobb az ellátás magàndokinál. Pl ha nekem ma van nőgyógyászati panaszom akkor ne 2 hét múlva fogadjon, lehet addigra pont megjön, és addigra 5x annyira begyullad. Ha most megyek elég 3 gyógyszer akkor meg 12 sem. Szóval aki megteheti az menjen magànba. Jobban ellátják, más a hangnem. Hamarabb megtalálják a problémát.
De nem ez volt a kérdező kérdése hogy magànba menjen vagy államiba. Ja és a fogászatokról ne is beszéljünk.
Minket is támogatnak a szüleink, ki így, ki úgy, ki ennyivel, ki annyival, változó, mikor miért és mennyivel. Szerintem ez teljesen normális. Mi örülünk neki, mert jól jön, ők meg örülnek, hogy segíthetnek.
Nem elvárható egyiküktől sem, de szívesen adják, szívesen elfogadjuk.
A párodnak nem kéne ezt rossz néven vennie. Érthető, hogy az zavarja, hogy az ő szülei nem segítenek, de az meg nem kéne, hogy zavarja, hogy a te szüleid adnak. Ha kabátra, akkor kabátra, ebben semmi megalázó nincs. Próbálj vele erről beszélni, hogy inkább örüljön, hogy kaptok. Vagy fogja fel úgy, hogy az anyád ad 10.000 Ft-ot kabátra, de te a kabátot "saját pénzből" megveszed, a kabátra kapott 10.000 Ft-ot pedig félreteszed másra. Ha ez így jobban tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!