Titeket zavarna?
A párommal most vettünk egy házat így anyagilag még össze kell magunkat szedni rendesen. (még nagyon sokat költünk a házra)
A szüleim amiben tudnak támogatnak minket, kérés nélkül és nem rendszeresen. (anya vett nekünk a konyhába egy csapot mert a miénk nem volt jó, most is mondta, hogy ha veszek téli kabátot ad bele egy 10est szóval ilyen kis apróságokkal..)
A páromat ez rettenetesen zavarja (talán azért mert az ő anyjáék egy fogót is sajnáltak tőle és emiatt ment a balhé mindegy...) de nekem meg jól esik, hogy nem sok dolog de ennyivel is támogatnak minket.
Titeket zavarna ha a családotok támogatna ilyen apróságokkal? A páromat jogosan zavarja?
Én nő vagyok de próbálom egy férfi szemszögéből nézni.
Az nem zavarna ha a házba adnának egy csapot vagy valamit, viszont ez a kabátos dolog, hogy ha amúgy nem vagytok tényleg durván rászorulva akkor lehet zavarna. Mert ez azt sugallja, hogy az anyós úgy van vele, hogy még ruházkodni sincs pénzetek, és lehet személyes szerelemnek veszi, hogy úgy érzi mintha őt kevésnek tartanák ahoz, hogy az alap dolgokat biztosítsa, ezért beszállnak még egy kabát vásárlásba is. Lehet kusza de remélem érthető valamennyire mit akartam mondani
1. igazad lehet..
2. neked is igazat adok. Viszont most nagyon ránk fér mindenféle támogatás. Az a gond, hogy én most le voltam robbanva, nem tudtam dolgozni (porckorongsérv) a magándokik nagyon sok pénzünket elvitték (drága magyar egészségügy...:)), illetve pont ma fogják kicserélni 2 ablakunkat is. Az én kártyámon mindig rajta hagyunk 1 fix összeget, hogyha gond lenne az ott legyen. Ő pedig hetente kapja a fizetését és mindig elmegy valamire (kaja, most pl az ablak stb...)
És esetleg valami tipp, hogy ezt kiküszöböljük?
Vagy csak hagyjam rá úgymond?
Engem nem zavarna az ilyen, de az előző válaszolók szépen összefoglalták, miért zavarhatja a férjedet. És egyetértek azzal, hogy ezt neki kell magában feldolgoznia. Beszélgess vele arról, hogy a szüleitek nagyon másmilyenek, ezen nem tudtok változtatni. A tieid viselkednek normálisan, az övéi abnormálisan. Én mondjuk a férjed helyében ezután inkább a szomszédtól kérnék kölcsön szerszámot, de a szülőktől soha.
Ill. remélem anyukád segítsége nem jár együtt azzal, hogy később felhánytorgatja, hogy nélküle még csap sem lenne a házban, kabát sem lenne rajtad stb. Nyilván, ha felhánytorgatja, akkor teljesen érthető a férjed viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!