Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám jogosan akar kidobni...

Anyám jogosan akar kidobni otthonról mert elakarom kötettni magam?

Figyelt kérdés

Nem akarok gyereket soha. Erre akkor döbbentem rá mikor a húgom megszületett. 1,3 évig nem volt képes végigaludni egy éjszakát, az első 2 hónapban átköltöztem mamámékhoz, mert annyira kialvatlan voltam hogy suliban is rontottam. A másik a szaros pelenka olyan büdös, hogy sokszor majdnem elhánytam magam, az hogy ém ahhoz hozzányúljak nem létezik, a másik meg amikor felbüfögött és hányt is, az volt a másik dolog ami miatt volt hogy aznap már kajára sem bírtam nézni. Most hogy már nagyobb, pedig annyi türelem kell hozzá hogy csak na. Én ezt az egészet nem akarom, ezért úgy döntöttem, hogy elkötettem magam. Anyámnak mondtam, erre elkezdte hogy kidob, mert neki unoka kell.

Jogos ez? 19/f

2021. szept. 15. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:
A gumi nem valami kényelmes számomra és nem nyújt 100%-os védelmet és ki is szakadhat vagy ha olyan bolond nővel jövök össze, akkor ki is szurkálhatja.
2021. szept. 15. 16:39
 22/70 anonim ***** válasza:
95%
Én Szlovákiában csináltattam meg, és 23 vagyok. Megutáltatták velem a gyerekeket, mikor kisebb voltam. Persze mint itt is, mindenki lebaszott, de én életem legjobb döntésének tartom. Találtam is egy hasonló gondolkodású lányt, aki szinén nem akar gyereket, utazgatunk ide-oda, éljük az életünket, hiába nem tetszik ez másnak.
2021. szept. 15. 16:39
 23/70 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom akkor egeszsegugyi okai voltak, csak ezt nem reklamozod, (mar ha igaz), mert meg mindig torvenybe van foglalva, hogy egeszseges no eseteben 40 ev es/vagy 3 gyerek utan lehet.
2021. szept. 15. 16:40
 24/70 anonim ***** válasza:
96%
23-as valaszom a 20-asnak szolt.
2021. szept. 15. 16:42
 25/70 anonim ***** válasza:
18%
A kerdezo ferfi, nem nő. Naluk nincs ilyen megkötés, hogy min. 3 gyerek.
2021. szept. 15. 16:44
 26/70 anonim ***** válasza:
30%
De van.
2021. szept. 15. 16:46
 27/70 anonim ***** válasza:
31%
Anyukád ott fog állni feletted akárhányszor nővel leszel? Nem kell az ilyet bejelenteni. De majd úgyis jön egy csaj, akinek megfűzi a fejét anyád, ő meg """véletlenül""" elfelejti bevenni a bogyóit, és jajj, teherbe estem.
2021. szept. 15. 16:48
 28/70 anonim ***** válasza:
33%
Csináld! Te ne is szaporodj!!
2021. szept. 15. 16:49
 29/70 anonim ***** válasza:
92%

[link]

Azt sem értem miért egyszerűbb itt kérdezni, mint a Google-ben 10 mp alatt megkeresni

2021. szept. 15. 16:53
 30/70 anonim ***** válasza:
43%

Talan pont emiatt nem kene osszefekudni minden idiotaval es igen, huzz gumit kerdezo. Ennyire nehez? Azert szerintem az elegge feltuno, ha te mar elore leszogezed, hogy nem akarsz gyereket, de a no meg gyozkodj, hogy de.

“Kenyelmetlen”. Jajj, mindjart megsajnallak 🤣 Tudod mi meg a kenyelmetlen? Osszeszedni valami kis fincsi nemi betegseget, foleg, ha sok az alkalmi.

2021. szept. 15. 16:53
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!