Anyám jogosan akar kidobni otthonról mert elakarom kötettni magam?
Nem akarok gyereket soha. Erre akkor döbbentem rá mikor a húgom megszületett. 1,3 évig nem volt képes végigaludni egy éjszakát, az első 2 hónapban átköltöztem mamámékhoz, mert annyira kialvatlan voltam hogy suliban is rontottam. A másik a szaros pelenka olyan büdös, hogy sokszor majdnem elhánytam magam, az hogy ém ahhoz hozzányúljak nem létezik, a másik meg amikor felbüfögött és hányt is, az volt a másik dolog ami miatt volt hogy aznap már kajára sem bírtam nézni. Most hogy már nagyobb, pedig annyi türelem kell hozzá hogy csak na. Én ezt az egészet nem akarom, ezért úgy döntöttem, hogy elkötettem magam. Anyámnak mondtam, erre elkezdte hogy kidob, mert neki unoka kell.
Jogos ez? 19/f
10-es, torvenybe van foglalva, vergodhetsz itt, de akkor sem lehet Magyarorszagon csak ugy elkottetni magad.
Ha pedig mas orszagrol beszelsz, akkor illik megemliteni a pontos helyet.
Jogosnak nem jogos, hiszen mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy akar e gyereket vagy sem.
A korodhoz nézve viszont még nem is egy megfontolt gondolat (döntés lenne) ez, itthon meg sem csinálják.
Viszont nem ez az egyetlen módja, hogy ne legyen gyereked, gumi se muszáj ha annyira nem tetszik, létezik fogamzásgátló is, viszont a női féllel idejekorán tudatni kell ezt az álláspontot és csak akkor bonyolódni hosszú kapcsolatba, ha ez egyezik.
Olyan lánnyal véletlenül sem szerelmesdit játszani, aki csak legyint, hogy majd meggondolod, mert az komolyan úgy is gondolja, és csak szenvedés lesz mindkettőtöknek amikor ő tényleg rátérne a babavállalás útjára.
Plusz: még nagyon nagyon fiatal vagy, apának lenni pedig még 20 év múlva sem leszel öreg, az pedig lévén több idő mint amennyit eddig leéltél sok minden változhat. Nem biztos, hogy fog… de amit te szeretnél az visszafordíthatatlan, míg a védekezés nem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!