Meg meddig csinálja ezt anyám?
Apukádhoz semmiképp ne költözzél, elmondom miért:
1. Anyukád úgy megsértődik, hogy évekig hozzád sem szól.
2. A mostohaanyád lehet most jófej, mert heti 1-2x mész, de ha odaköltöznél, az már nem biztos, hogy tetszene neki.
3. Ha mégse jönnél ki velük, akkor hova mennél, ha anyukád már nem akar 'visszavenni'?
4. Ha már kaptál egy lakást, akkor miért nem oda költözöl?
Nagyon nagyon vigyázz ezzel, már volt korábban egy kérdező, aki ugyanígy az apjához költözött, a mostoha elüldözte, pedig előtte jó viszonyuk volt és az anyuka nem akarta, hogy ezek után visszaköltözzön hozzá...Nehogy 2 szék közül a pad alá essél, inkább költözz a lakásba, amit apukádtól kaptál, ha már nem bírod elviselni anyudat.
Szegeny anyukád, neki rosszabb.
Kéne neki egy pár, vahy segítség. Nőiességében megalaztak, megcsalták. Ezt sokan nem tudjak feldolgozni. Pl. Én sem. Nekem a barátnőim segítettek, de ez egy eletre nyomot hagy bennem. Gyerekeim előtt persze igyekszem nem osszeomlani. De ennek mar 3 éve. Mai napig borzalmas érzés amikor ott van a lányaim a szeretőből lett új feleségnél. Ő is édes aranyos a gyerekeimmel. De én utálom, atvagtak, elarultak. Persze már nem mutatom.
Kivanom, hogy tovabb tudjon lépni. Az lehet segít ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!