Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kezdtek el dicsérni a...

Miért kezdtek el dicsérni a szüleim ennyi idő után?

Figyelt kérdés

Világ életemben a nővérem volt a szép lány a családban, neki mindig azt mondogatták, hogy ő sokra fogja vinni, mert ilyen szép, meg használja ki, amíg lehet, mert a szépség mulandó. Ezzel szemben engem soha egyetlen egyszer sem dicsértek meg, hogy csinos vagy szép vagyok, még ha alkalomra mentem full kiöltözve, akkor sem. Aztán elkerültem egyetemre, megtaláltam a stílusomat, elkezdtem fiúzni, aztán lett egy komoly kapcsolatom is, megjött az önbizalmam.

Most vagyok 25 éves, és az utóbbi években a szüleim és a rokonok hirtelen elkezdtek dicsérni, hogy milyen csinos nő lett belőlem, ki gondolta volna, meg hogy kikupálódtam. Ezt egy oldalról vehetném bóknak, másrészt viszont én azt érzem, hogy ezzel is azt akarják mondani, hogy régen ronda voltam. Ráadásul a szüleim kb azt nevelték belém, hogy a külső a legfontosabb dolog az életben.

Szerintetek ez normális dolog a szülők részéről?

2021. szept. 12. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Ez van örülj neki inkabb.
2021. szept. 12. 21:08
 2/6 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Lett önbizalmad, feltűnt nekik, hogy sugárzol.
2021. szept. 12. 21:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha megtaláltad magad lett önbizalmad a kapcsolat meg még jobban megdobott akkor biztos ég és föld a különbség a régi és a mostani magadhoz képest ezért dicsérhetnke mert valószinüleg kivirágoztál kivirultál.

Ne képzelj bele dolgokat azzal h azt mondják h most milyen jól nézel ki meg kikupálódtál, az nem jelenti egyből azt h úgy értik h régen ronda lettél volna vagy valami. Csak h most sokkal jobban festesz.

Ne foglalkozz velük élvezd az életed és kész, ilyenen már kár problémázni vagy agyalni, a mult az a mult. Most sokkal jobb minden

2021. szept. 12. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyrészt igazuk lehet a szüleidnek. Nagyobb lett valszeg az önbizalmad (vagy legalább is gondolom), mert nem mondták neked az egyetemen, elkezdtél változni, és ezért mondják. Az hogy a szépség a legfontosabb, nem igaz, de az is fontos.
2021. szept. 12. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jobb későn, mint soha :)
2021. szept. 12. 22:45
 6/6 Metionin ***** válasza:
100%
Te magad írtad, hogy ők a szépséget tartják a legfontosabbnak, na azért kezdtek csak most dicsérni, mert ebből a szempontból csak most tartanak téged értékesnek. Szomorú de van ilyen.
2021. szept. 13. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!