Anyumék sosem dicsérnek meg..másoknál is így van ez?
Rossz volt olvasni ezt a levelet. Nagyon sajnálom, hogy ilyen ",mérgező" szüleid vannak! Pedig tényleg ügyes voltál, hatalmas ölelés neked. Én sajnos pont így nőttem fel. Soha de soha nem dicsértek semmiért! SOHA! Ezert lettem teljesen önbizalom hiányos, és szeretett éhes!
Valahogy próbálj ezen túl lendülni, ne emészd magad.
Én is gratulálok. :)
Fogd fel úgy a dolgokat, hogy magadnak tanulsz, nem a szüleidnek. A későbbiekben sem fognak agyondicsérni egy-egy "részeredményért".
"Nem értem, miért kell megdicsérni a gyereket, ha olyan megmérettetésen szerepel sikerrel, ami amúgy a kötelessége, és teljes mértékben elvárt tőle, hogy a legjobbat nyújtsa."
Megkérdezhetem, hogy neked milyen nyelvekből van felsőfokú nyelvvizsgád, és melyiket hány évesen tetted le?
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!!! 😊 😊 😊
Sajnálom, hogy a szüleid nem mutatták ki, hogy értékelik a teljesítményedet, és mennyire örülnek.
Nekik van bármilyen nyelvvizsgájuk?
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!