Anyumék sosem dicsérnek meg..másoknál is így van ez?
Figyelt kérdés
Angol nyelvvizsgáztam, majdnem mindent maximális pontszámmal csináltam meg, tökre örültem neki (felsőfokúztam) elújságoltam itthon, erre anyukámnak csak annyi volt a válasza, hogy "az jó." Aztán kérdeztem, hogy nem is mondod, hogy ügyes voltam? Ő azt mondta erre, hogy "Ügyes voltál" De látszódott rajta, hogy kényszerből mondja. Kérdeztem, hogy esetleg kaphatok e ezért valami kis apróságot, (a barátaim kapnak ezért nem is kis dolgokat...)erre az volt a válasza, hogy "Neked az a dolgod, hogy tanulj, szóval nem" Aztán most hazaért apukám, napközben megírtam neki, hogy milyen jó lett a vizsgám, erre a messengeren csak egy likeot írt vissza, most meg szóvá sem tette...😞gondoltam, hogy majd elmesélem neki stb stb, de még csak szóvá sem tette, szóval gondolom elfelejtette. A húgom, ha kap egy hármast és épp nem egy egyest a suliban, akkor agyonra van dicsérve, nekem meg semmi.2021. jún. 9. 20:36
21/23 anonim válasza:
Tényleg szar érzés lehet ha ilyenek a szüleid. Az viszont hogy elvárod hogy kapj valami jutalat azért mert tanultál pofátlan dolog. Kaptál ételt, tetőt a fejed főlé, ruhákat. Az hogy az a dolgod hogy tanulj telejesen igaz. Szerintem apukád sem kap otthon jutalmat csak azért mert aznap bement dolgozni.
22/23 anonim válasza:
Kedves 21-es!
Elért valamit, ami igen is dicséretet érdemel. Ez nem alap. Az oké, hogy tanulni kötelező, de nem nagy kérés egy kis dicséret, bíztatás.
Én nem gratuláltam még szóval:
Fel a fejjel! Az, hogy ők nem értékelnek, nem azt jelenti, hogy nem vagy ügyes. Gratulálok!
#1-es voltam
23/23 anonim válasza:
Előző vagyok
A jutalom sem nagy kérés. Gondolom nem autót kért. Az embernek egy közös fagyizás is hihetetlenül jól tud esni jutalomként. Ez csak egy példa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!