Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyumék sosem dicsérnek...

Anyumék sosem dicsérnek meg..másoknál is így van ez?

Figyelt kérdés
Angol nyelvvizsgáztam, majdnem mindent maximális pontszámmal csináltam meg, tökre örültem neki (felsőfokúztam) elújságoltam itthon, erre anyukámnak csak annyi volt a válasza, hogy "az jó." Aztán kérdeztem, hogy nem is mondod, hogy ügyes voltam? Ő azt mondta erre, hogy "Ügyes voltál" De látszódott rajta, hogy kényszerből mondja. Kérdeztem, hogy esetleg kaphatok e ezért valami kis apróságot, (a barátaim kapnak ezért nem is kis dolgokat...)erre az volt a válasza, hogy "Neked az a dolgod, hogy tanulj, szóval nem" Aztán most hazaért apukám, napközben megírtam neki, hogy milyen jó lett a vizsgám, erre a messengeren csak egy likeot írt vissza, most meg szóvá sem tette...😞gondoltam, hogy majd elmesélem neki stb stb, de még csak szóvá sem tette, szóval gondolom elfelejtette. A húgom, ha kap egy hármast és épp nem egy egyest a suliban, akkor agyonra van dicsérve, nekem meg semmi.
2021. jún. 9. 20:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
12%
Tényleg szar érzés lehet ha ilyenek a szüleid. Az viszont hogy elvárod hogy kapj valami jutalat azért mert tanultál pofátlan dolog. Kaptál ételt, tetőt a fejed főlé, ruhákat. Az hogy az a dolgod hogy tanulj telejesen igaz. Szerintem apukád sem kap otthon jutalmat csak azért mert aznap bement dolgozni.
2021. jún. 10. 23:32
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 21-es!

Elért valamit, ami igen is dicséretet érdemel. Ez nem alap. Az oké, hogy tanulni kötelező, de nem nagy kérés egy kis dicséret, bíztatás.

Én nem gratuláltam még szóval:

Fel a fejjel! Az, hogy ők nem értékelnek, nem azt jelenti, hogy nem vagy ügyes. Gratulálok!

#1-es voltam

2021. jún. 11. 06:53
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

A jutalom sem nagy kérés. Gondolom nem autót kért. Az embernek egy közös fagyizás is hihetetlenül jól tud esni jutalomként. Ez csak egy példa.

2021. jún. 11. 06:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!