A szuleim miert nem dicsernek meg ha jo jegyet kapok?
Talán nem volt ideje válaszolni rendesen, aztán meg kiment a fejéből. Máskor sem szokott megdicsérni vagy ez csak egyszeri eset volt?
Egyébként persze, hogy nem kell isteníteni a gyereket akkor sem, ha kitűnő, de azért egy “ügyes vagy, így tovább”-tól nem hiszem, hogy olyan hú de elszállna magától. Ellenben az elismerés biztosan jól esne neki.
Gondolom, helyesírásból nem kaptál jó jegyet!
Telefon, nem magyar billentyűzet, siettem nem magyarázat, nekem is német a billentyűzetem, de felfogom, hogy miért van piros-hullámos vonallal aláhúzva, amit írok!
Ez valóban egy pedagógiai módszer lehet, de elég elavult.
Ha ez neked rosszul esik és inkább bíztatásra vágynál, (szerintem is jobb a pozitív megerősítés) akkor velük beszéld meg a dolgot. Nem tudhatják mi fáj neked, ha nem mondod ki előttük.
És 8-asnak üzenném, ha helyesírási hibákat jöttél kijavítani, kérlek te se ejts egyet sem, mert így elég gázul jössz ki. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!