Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szuleim miert nem dicsernek...

A szuleim miert nem dicsernek meg ha jo jegyet kapok?

Figyelt kérdés
Ma 5 db otost hoztam haza,normal tantargyakbol (tehat nem rajz, tesi vagy enek) Es meg irtam anyukamnak erre annyit valaszol hogy "Ok"... Bezzeg ha egyest kapok akkor napokig megy a szidas:/ Ez miert van?
2019. okt. 1. 16:12
1 2
 1/14 anonim válasza:
59%
Bizonyára az egy megszokott dolog, hogy ha jó jegyet kapsz. Tudják hogy mire vagy képes és ha nem azt a szintet teljesíted, akkor jön a kiakadás! :)
2019. okt. 1. 16:17
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
ez mindig is így volt és mindig is így lesz :)
2019. okt. 1. 16:17
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Mivel ez általános náluk, ez azt jelenti, hogy nem örülnek mások sikerének - a saját gyerekük sikerének sem.
2019. okt. 1. 16:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Nalam ez nem megszokott :D Tavaly eros harmas voltam, iden viszont sokkal tobbet tanulok a felveteli suki választás stb miatt :D
2019. okt. 1. 16:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Suli*
2019. okt. 1. 16:26
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
Pedagógiai módszer: nehogy elbízd magad.
2019. okt. 1. 16:32
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

Talán nem volt ideje válaszolni rendesen, aztán meg kiment a fejéből. Máskor sem szokott megdicsérni vagy ez csak egyszeri eset volt?

Egyébként persze, hogy nem kell isteníteni a gyereket akkor sem, ha kitűnő, de azért egy “ügyes vagy, így tovább”-tól nem hiszem, hogy olyan hú de elszállna magától. Ellenben az elismerés biztosan jól esne neki.

2019. okt. 1. 16:57
 8/14 qkker1 ***** válasza:
12%

Gondolom, helyesírásból nem kaptál jó jegyet!

Telefon, nem magyar billentyűzet, siettem nem magyarázat, nekem is német a billentyűzetem, de felfogom, hogy miért van piros-hullámos vonallal aláhúzva, amit írok!

2019. okt. 1. 17:33
 9/14 anonim válasza:
60%
Sajnos melóban sem fog a főnök dicsérgetni, de ha elbaszol valamit szidni azt fog... :D
2019. okt. 1. 17:40
 10/14 Kiyoko22 ***** válasza:
100%

Ez valóban egy pedagógiai módszer lehet, de elég elavult.

Ha ez neked rosszul esik és inkább bíztatásra vágynál, (szerintem is jobb a pozitív megerősítés) akkor velük beszéld meg a dolgot. Nem tudhatják mi fáj neked, ha nem mondod ki előttük.

És 8-asnak üzenném, ha helyesírási hibákat jöttél kijavítani, kérlek te se ejts egyet sem, mert így elég gázul jössz ki. ;)

2019. okt. 1. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!