A szuleim miert nem dicsernek meg ha jo jegyet kapok?
Figyelt kérdés
Ma 5 db otost hoztam haza,normal tantargyakbol (tehat nem rajz, tesi vagy enek) Es meg irtam anyukamnak erre annyit valaszol hogy "Ok"... Bezzeg ha egyest kapok akkor napokig megy a szidas:/ Ez miert van?2019. okt. 1. 16:12
11/14 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy, csak így tovább. 🤘
12/14 anonim válasza:
Hát én sajnos csak egy idegen ember vagyok, de ettől függetlenül én megdicsérlek, szép munka! Így tovább :D
13/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha felnőttként kommunikálnátok? Bemennél hozzájuk, leülnél, és azt mondanád: - Nekem sokat jelentene, ha kifejeznétek, amikor örültök valaminek, amit csináltam. Jólesne a dicséret, amikor kiérdemlem.
Na most vannak tahó szülők, akik ráförmednéned a dedre, hogy te mit képzelsz, de hátha a tieid elgondolkodnának.
14/14 A kérdező kommentje:
#11 #12 Kosziike:D
2019. okt. 1. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!