Hogy mutassam be itthon a páromat, ha szinte az apám lehetne? Mennyi időt hagyjak a szüleimnek?
Most az "úgyis elhagy", "csak megdug és kész" válaszokat hagyjuk, nem erre irányul a kérdésem.
Igazából arra, hogy hogyan, lenne ötletem, de számítok arra, hogy nem fogják jól fogadni a hírt... Viszont szeptember végén lenne egy esküvő, szeretném, ha oda ő is jönne, ő lenne a kísérőm.
Én nemrég lettem 22, ő 44 éves.
Sok minden bonyolította eddig a kapcsolatunkat, nem akarok már tovább titkolózni, kavarni (8 hónapja tart a dolog).
Hat mutasd be. Mit tudnak csinalni? Max nem mentek a lagziba.
Ez amúgy persze, romantikus, meg felnőttes. De majd 40 evesen maskepp latod, milyen lehet az a 44 eves, akinek egy 20 eves kislany kell...sot, mar 30 evesen is.
Viszont szeptember végén lenne egy esküvő, szeretném, ha oda ő is jönne, ő lenne a kísérőm. - esküvőre NE vigyél egy mindenkinek idegent!
Hiszen ha te most mutatod be, akkor ők kb 1-2 hete fogják csak ismerni, meg az egész násznép is. Ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!