Hogy mutassam be itthon a páromat, ha szinte az apám lehetne? Mennyi időt hagyjak a szüleimnek?
Most az "úgyis elhagy", "csak megdug és kész" válaszokat hagyjuk, nem erre irányul a kérdésem.
Igazából arra, hogy hogyan, lenne ötletem, de számítok arra, hogy nem fogják jól fogadni a hírt... Viszont szeptember végén lenne egy esküvő, szeretném, ha oda ő is jönne, ő lenne a kísérőm.
Én nemrég lettem 22, ő 44 éves.
Sok minden bonyolította eddig a kapcsolatunkat, nem akarok már tovább titkolózni, kavarni (8 hónapja tart a dolog).
Nem bántásként, tényleg...
De a párod tud róla, hogy el akarod vinni az esküvőre?
Igen, tudják. Alapból vittem volna valakit.
Egyéb kérdés az ismerősünk esküvőjéről?
Nincs több, csak azért kérdeztem, mert ciki beállítani egy plusz szem3llyel, ha nem volt meghívva.
Mindegy, ahogy már írtam, először beszelj a szüleiddel, valasszatok ki egy napot, amikor személyesen is bemutathatod, aztán majd éltek boldogan, amíg meg nem haltok. 🤗
Esetleg jó ötlet tapasztalatot szerezni egy érett férfi mellett, de csakis ha hozza a sztereotipiat. Kényeztet, vásárolgat, fizeti a sulid, tol előre, kapcsolatokat szerez.
1-2 év után lapát, mondjuk egy kezdő 25 éves mérnök vagy orvosért
Azért szerintem eléggé számít a körítés is... Főleg egy ilyen dolognál, úgy, hogy még sosem mutattam be otthon senkit.
A párom, nem a "sugar daddym". Sosem pénzforrásként tekintettem rá. Így is normálisnak mondanám a kapcsolatunkat, csak a szüleim, családom nem tud róla. De mióta az egyéb akadályok elhárultak, azóta együtt vagyunk nyilvánosan is, randizunk stb. Szóval ez rendes párkapcsolat már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!