Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a fiamon,...

Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?

Figyelt kérdés

A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.

A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.

A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.

A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.

Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.

2021. szept. 9. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
96%

Mégis minek keresi magát a lány? Csak zaklatja még a fia, nem gondolja?

,,A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással''

A sztori alapján én azt tudnám elképzelni, hogy a fiával hajlandó volt beszélgetni a lány, esetleg nevetett is a viccein, a fiú meg elkönyvelte ezt vonzalomnak. Aztán mikor többet akart kiderült, hogy tévedett és nem kedveli úgy őt a lány és dühös lett.

Egyébként igen, a szegedi is ilyen volt. Albérletet is kivett abban az épületben, ahol a lány lakott. Én abba a patikába jártam, amelyikben dolgozott.

2021. szept. 10. 13:30
 52/62 anonim ***** válasza:
40%

Kedves Kérdező!

Nem tudom el fogod-e olvasni idáig a válaszokat, mivel elég sok érkezett és nem igazán támogatóak.

Nem szeretnék az ügyben ítélkezni, hiszen nem voltam ott, nem láttam mi történt, feltételezésekbe pedig nem bocsátkoznék. Sokan adtak Neked jó tanácsot és tényleg minden ítélkezés nélkül ezeket szeretném megerősíteni:

1. A fiad keressen egy pszichológust. Ő segíteni fog feldolgozni a történteket.

2. #45-tel mélységesen egyetértek. Te lépj kettőt hátra az ügyben. Segítsd a fiadat, ha szüksége van rá, de ne erősíts rá a fiad álláspontjára. Ne vádold se őt, se a lányt. Abban segítsd, hogy ne a lány és ne az eset körül forogjanak naphosszat a gondolatai.

3. Azt javasolhatod a fiadnak, hogy menjen el utazni (bár ez most annyira nem egyszerű). Nyisson egy új fejezetet az életében, menjen és csinálja azt amit szeret. Fontos viszont, hogy viszont mozduljon ki a szobájából és ne zárkózzon be a negatív gondolataival.

2021. szept. 10. 14:34
 53/62 anonim ***** válasza:
76%

Melyik üzenet nem támogató? Szinte kivétel nélkül mindenki pszichológushoz irányította őket.

Reméljük a legjobbakat a fiatalember mentális egészségével kapcsolatban...

Amúgy kezdem azt gondolni, h kamu a kérdés...🤔

Magát a szituációt el tudom képzelni, de a kérdező nem jött vissza... Nincsenek válaszok tőle és már 50+ válasz érkezett...

2021. szept. 10. 14:52
 54/62 anonim ***** válasza:
94%
Vagy csak nem tetszik neki, hogy el tudjuk képzelni, hogy a lánynak igaza van.
2021. szept. 10. 15:24
 55/62 anonim ***** válasza:
94%
53! Én sajnos ismerek nem egy ilyen fiatalembert hasonló anyukával, van aki 40 múlt, de még mindig nem volt soha kapcsolata, mindig a nő a hibás. Sajnos simán elhiszem, hogy ez nem kamu kérdés. Az egyik legjobb barátom is egy ilyen srác volt, hálistennek végül sikerült mamiról leválni, 2 éves normális kapcsolata van mostmár, 31 éves. Pont így lettünk barátok, hogy ismerkedni szeretett volna, de nem volt hajlandó elutazni egy találkozóra, mert félt az anyjától :D Ott pl anyukának sem volt életében egy normális kapcsolata, pedig nem egy buta nő, egy tanárnőről van szó, de ott is mindig a másik volt a hibás.
2021. szept. 10. 15:28
 56/62 anonim ***** válasza:
6%

Bírom ezt a sok hülyét ezen az oldalon... Ha vkinek a többség véleményével ellentétes véleményt fogalmaz neg, már pontozzak is le a sárga földig.

Ennyi örömúk legyen az életben...

2021. szept. 10. 17:03
 57/62 anonim ***** válasza:
89%
Nem ellenetetes a velemenyed, hanem hulyesegeket gondolsz.
2021. szept. 10. 17:11
 58/62 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyobb esélyt adok rá, hogy a kérdés valós, nem kamu. A kérdező nem ilyen reakciókra számított és ezért nem válaszol.
2021. szept. 10. 17:33
 59/62 anonim ***** válasza:
100%

Aha, tehát azért, mert a fiad ELŐTTED egy szentlélek, aki a légynek sem tudna ártani, az azt jelenti, hogy egyébként is halál normális.

Hát, persze, engem is rángatott már meg olyan férfi, akit régóta ismertem... legalábbis azt hittem, hogy ismerem. Ő elkönyvelte, hogy bejön nekem, és miután közöltem vele, hogy ez cseppet sincsen így, akkor lökdösött, meg üvöltözött, hogy "játszok vele". WTF?

Szóval ennyit erről. A fiad nyilvánvalóan tett valamit, amit a csaj sérelmezett, és most még a srácnak áll felljebb.

2021. szept. 11. 08:47
 60/62 anonim ***** válasza:
100%

Egészen más szemmel látod a fiadat anyai szemmel és nagymérvű elfogultsággal, mint a munkatársnője vagy bárki idegen. A kolléganő csak barátkozott, meg is mondta, hogy alakul valami egy másik férfival.

Nyilván a fiad nyomulni kezdett, ettől viszont mégsem ő lett a nyerő, sőt!

Tanítsd meg veszíteni, ne ajnározd tovább, nevelj férfit a fiadból!

2021. szept. 11. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!