Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?
A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.
A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.
A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.
A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.
Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.
19, nem. Beszelgetnek vele, haverkodnak, nem akarnak bunkók lenni vagy azt feltetelzni, hogy a masik akar valamit. beszelgetnek, ahogy mas munkatarssal. Autan amikor be is vallja a pasi, akkor kozlik, hogy részükről sose volt ez
Ilyesmi lehetett itt is. Csavo kinezte maganak, semmi nem tortent az egegyadta vilagon, cssk anyuka feltetelezi, hogy a lany biztatta
Pl a gyoker szomszéd csavoval, akire kb rokonkent neztem... dumaltam, nevettem is, miért sirjak, erre benyogte, hogy skarok tole valamit tutira, azert nevetek neki... eleg ennyi.
Remenykedestol is lehet bolsog valaki, ugy hogy semmi se tortent koztuk. Aztan ugyanugy nem tortenik, csak kiderul, hogy nem akar semmit, erre igy bedepizik a csávó.
Tuti neki is ment.
Depresszios, es szorong, ami fura, bekepzeltnek kene lennie ilyen anyai vakszerelem utan
26, el.
azért kéne neki is szakember
Mi célból akarná tönkretenni a lány a fiadat?
Amúgy nekem ez az úgy is az "enyém leszel" eléggé rémisztő... Birtoklási vágyat feltételez, bízom benne, h nem olyan, aki komolyabban képes kárt tenni másokban. Nem ő lenne az első, aki nem tudja kezelni a visszautasítást.
Volt az a szegedi srác is, aki lemészárolta a lányt, aki után évekig ácsingózott, majd megpróbált autóval elmenekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!