Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a fiamon,...

Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?

Figyelt kérdés

A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.

A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.

A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.

A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.

Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.

2021. szept. 9. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
98%

19, nem. Beszelgetnek vele, haverkodnak, nem akarnak bunkók lenni vagy azt feltetelzni, hogy a masik akar valamit. beszelgetnek, ahogy mas munkatarssal. Autan amikor be is vallja a pasi, akkor kozlik, hogy részükről sose volt ez

Ilyesmi lehetett itt is. Csavo kinezte maganak, semmi nem tortent az egegyadta vilagon, cssk anyuka feltetelezi, hogy a lany biztatta

Pl a gyoker szomszéd csavoval, akire kb rokonkent neztem... dumaltam, nevettem is, miért sirjak, erre benyogte, hogy skarok tole valamit tutira, azert nevetek neki... eleg ennyi.

Remenykedestol is lehet bolsog valaki, ugy hogy semmi se tortent koztuk. Aztan ugyanugy nem tortenik, csak kiderul, hogy nem akar semmit, erre igy bedepizik a csávó.

Tuti neki is ment.

Depresszios, es szorong, ami fura, bekepzeltnek kene lennie ilyen anyai vakszerelem utan

2021. szept. 10. 08:31
 22/62 anonim ***** válasza:
95%
Teljesen egyetértek a 20assal, kiegészítve, h nem csak phuntzee, de egy cookhie sem ér annyit...
2021. szept. 10. 08:31
 23/62 anonim ***** válasza:
92%
Ja, javasolj neki psuichologus terapeutat a sajat epitese érdekében
2021. szept. 10. 08:32
 24/62 anonim ***** válasza:
94%
Tönkre akarja tenni a nő?Mégis hogyan mikor már nem dolgoznak egy munkahelyen?Már az első mondat sem tűnik igaznak már ne is haragudj Kérdező.Ha tanúkat tud a nő hozni hogy nekiment a fiad akkor pedig igaz lehet.Ebből nekem az jön le hogy nem túl tapasztalt a fiad párkapcsolat terén ezáltal a nők terén sem és lehet kedves volt vele ez a nő és ő ezt félreértette és azt hitte lesz közöttük valami.A nő közben megismerkedett valakivel és ennyi a történet de semmit sem ígért a fiadnak hanem csak barátságos lehetett vele de semmi több.A fiad beleélte magát hogy össze fognak jönni de mégsem úgy alakult.Olyan haver kéne neki aki tanácsokkal tudná ellátni és megtanítaná hogy kell csajozni és nem volna gond
2021. szept. 10. 08:40
 25/62 anonim ***** válasza:
98%
"A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. " Te sem vagy százas ha ennyiből azt szűröd le hogy a nő hazudik. A fiad meg rohadtul labilis ha felnőtt ember létére bőg meg depressziózik mert nem kapta meg a csajt. Én ennyiből simán a nőnek hinnék: te meg tanítsd meg a fiadnak, hogyha egy nő emberi módon szól hozzá, az nem azonos azzal hogy megfarkaltatná magát vele. Pedig mennyi ilyen hapsi van, úristen...Ha normálisan viszonyul hozzá a nő, sőt netalántán nevet a viccein, rögtön elkönyveli hogy a nő rá van gerjedve. Szánalom. A fiad meg húzza meg magát, mi az már hogy rátámad a csajra ha az nem kér belőle?
2021. szept. 10. 08:51
 26/62 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy te elhiszed hogy mindenki hazudik, csak a csemetéd mond igazat?
2021. szept. 10. 08:57
 27/62 anonim ***** válasza:
95%

26, el.

azért kéne neki is szakember

2021. szept. 10. 09:06
 28/62 anonim ***** válasza:
2%
Apuka érthetően elfogult a fiával de a némber is megéri a pénzét.
2021. szept. 10. 09:16
 29/62 anonim ***** válasza:
95%
Anyuka szerintem de teljesen mindegy és igen elfogult az tuti.A nő pedig nem hibás én így gondolom
2021. szept. 10. 09:18
 30/62 anonim ***** válasza:
98%

Mi célból akarná tönkretenni a lány a fiadat?

Amúgy nekem ez az úgy is az "enyém leszel" eléggé rémisztő... Birtoklási vágyat feltételez, bízom benne, h nem olyan, aki komolyabban képes kárt tenni másokban. Nem ő lenne az első, aki nem tudja kezelni a visszautasítást.

Volt az a szegedi srác is, aki lemészárolta a lányt, aki után évekig ácsingózott, majd megpróbált autóval elmenekülni.

2021. szept. 10. 09:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!