Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a fiamon,...

Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?

Figyelt kérdés

A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.

A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.

A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.

A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.

Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.

2021. szept. 9. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
89%
10, csoda egy ilyen félnótás anyu mellett? Egyik se százas.
2021. szept. 10. 06:30
 12/62 anonim ***** válasza:
20%
A fiad apja hol van a történetből?
2021. szept. 10. 06:32
 13/62 anonim ***** válasza:
5%

Húzta a srác agyát aztán lekoptatta?

Én is nekimentem volna a ribinek...

2021. szept. 10. 06:33
 14/62 anonim ***** válasza:
78%

12-es

Egyedülálló anya lehet.

Saját környezetemből tapasztalat ahol hiányzott az apa figura(egyedülálló anya,vagy apa aki sosincs otthon) ott nagyon ritkán tud sikeres lenni a fiú a lányoknál, mivel nem volt egy férfi minta előtte.

2021. szept. 10. 06:36
 15/62 anonim ***** válasza:
95%
Gondolj már bele, mi jó lenne abban a nőnek, ha ilyen durva dolgokat hazudik a fiadról? Ez a nő csak szabadulna, nem még kitaláljon dolgokat. De volt benne annyi, hogy jelezte feléd a fiad abnormális viselkedését. És a fiad mostani viselkedését tekintve simán elképzelhet}ő, hogy neki ment a csajnak. Ha nem így lenne, akkor tisztázná magát, de inkább homokba dugja a fejét.
2021. szept. 10. 06:37
 16/62 anonim ***** válasza:
96%

Anyuci kicsi fia?

Leírásból látszik mennyire elfogult vagy vele, meglepődnék, ha teljesen ismernéd a fiad.

Egy nő, aki tönkre akarja tenni... inkább úgy tűnik, h zaklatta a fiad.

Eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra... lehet, h csak szóba állt vele a lány, de a fiú félreértelmezte.

Meg ha igaz lenne, nem lenne maga alatt a fiad...

Valamiért úgy gondolom, h írhatunk bármit, te már ezt eldöntötted, h a kis kollegina a hunyó.

Ajajj, van itt baj, nem is kevés.

2021. szept. 10. 07:07
 17/62 anonim ***** válasza:
93%

Vedd ki a melled a szájából, és nevelj belőle felnőtt férfit, mert most csak egy hisztis kisfiú, aki nem kapta meg a vágyott játékot a boltban.

A csaj nem alarja tönkretenni, szabadulni akar tőle.

Nem egy ilyet láttam már, én is voltam hasonló helyzetben.

Ezeknek hiába mondja az ember, hogy nem akar semmit, ők azt hiszik, csak kéreti magát a nő.

Aztán ha a nő erélyesebben lép fel, rögtön ő lesz a szemét ribike, aki kihasználja a pasit.

2021. szept. 10. 07:28
 18/62 anonim ***** válasza:
94%

"a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen."

Gondolod, a többiekben úgy dühöng a kollegalitás, hogy képesek lennének hamisan tanúskodni kicsi fiad ellen?

.

Mellesleg, tényleg pofátlanság egy nőtől, hogyha kicsi fiad kezdeményezni akar nála, ő visszautasítja, mert válogat.

Még szerencse, ha a nő ez eset miatt nem utálja meg örökre a férfiakat és később közös érzelmek alapján társa lesz majd valaki.

2021. szept. 10. 08:17
 19/62 anonim ***** válasza:
6%
Azért sok nő van akinek eleinte tetszik a masik fél közeledése, amolyan flörtnek veszik, aztán mikor komolyra fordulna, megijednek.
2021. szept. 10. 08:19
 20/62 anonim ***** válasza:
82%

Üzenem a srácnak vén rókakén: semmilyen, ismétlem SEMMILYEN phuntzee nem ér annyit és nem tud annyi többletet adni az életünkhöz, hogy tönkremenjünk bele akár lelkileg, akár anyagilag!!!

Autonómnak kell lennünk, aki nem teszi más ember kezébe a saját hogylétét és önpozicionálását. A párkapcsolatban sem a másik felünket kéne keresni, aki nélkül fingani se tudunk, hanem én egy egész vagyok magamban, a párkapcsolat pedig egy plusz kiegészítés, egy plusz dolog, ami megédesíti az amúgy is rendben lévő életünket.

2021. szept. 10. 08:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!