Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?
A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.
A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.
A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.
A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.
Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.
Kedves Anyuka!
Nincs idom elolvasni az osszes hozzaszolast es elnezeset kerem, hogy ilyen radikalis peldat hozok, de emlekszik a par honapja tortent szegedi kettosgyilkossagra?
Ott a srac nagyon bekepzelte, maganak, hogy a lany az o tulajdona! Feltetelezem, hogy nehany baratsagos szot mar konkret jelnek, kozeledesnek vett! Es mi lett a vege? Teljesen bekattant, amikor a lany osszejott valaki massal!
Volt hasonloban reszem, alig usztam meg! Alapvetoen kedves ember vagyok, mindig mosolygos, bekes termeszetu. Nem tudom az illeto mit gondolt, de brutalisan elkezdett nyomulni. A vegen kenytelen voltam feljelentest tenni.
A fiahoz visszakanyarodva...
Szerintem surgosen forduljon pszichologushoz, mig nem tortenik nagyobb baj!
Elég hihetetlen számomra, hogy a semmiből csak úgy felkeres téged, és elkezd neked magyarázkodni. Ennek volt valami előzménye? Gondolom te vontad kérdőre...
Amúgy én nem avatkoznék bele a helyedben, hacsaknem 18 év alatti a fiad, a nő meg több......
Nem 34-es vagyok hanem egy másik válaszoló
Én is arra gondoltam hogy lehet írogat a csajnak a neten a pasi és azért írt az anyjának mert nem tudja mit csináljon.Vannak ilyen esetek persze és nem mindig végződik jól....
34-es Sajnálom hogy kifogtál ilyen őrültet!Nekem is volt részem hasonlóban mikor nem tudta elviselni a pali hogy nem akarok már vele lenni.Az sem volt egyszerű
Ha továbbra is zaklatta volna teszem azt interneten azt úgyis írta volna a srác szülejének a "nőcske"
Konkrétan csak a "nekimenés" szerepel az írásban.
Mert anyuka így adja elő.Aztán ki tudja hogy volt
Mindenképpen a fiát akarja védelmezni,nem gyanús?
Szerintem tapasztalatlan és nem volt még ekkora csalódása úgymond és itt ez a probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!