Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a fiamon,...

Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?

Figyelt kérdés

A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.

A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.

A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.

A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.

Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.

2021. szept. 9. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
2%
Az hogy az események után nemtom mennyi idő utan ráír egy kivülállóra nekem erősen bemocskolás és metoo-szagú
2021. szept. 10. 09:40
 32/62 anonim ***** válasza:
85%
Felnőtt ember, nem kéne belefolyni, ha van esze megoldja egyedül.
2021. szept. 10. 09:51
 33/62 anonim ***** válasza:
96%
A fiad nem viselkedik normálisan. Ez a depresszió, bezárkózás nagyon-nagyon túlreagálás. Így azt is simán el tudom képzelni, hogy az az igazság, ahogy a nő mesélte el a sztorit.
2021. szept. 10. 09:52
 34/62 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Anyuka!

Nincs idom elolvasni az osszes hozzaszolast es elnezeset kerem, hogy ilyen radikalis peldat hozok, de emlekszik a par honapja tortent szegedi kettosgyilkossagra?

Ott a srac nagyon bekepzelte, maganak, hogy a lany az o tulajdona! Feltetelezem, hogy nehany baratsagos szot mar konkret jelnek, kozeledesnek vett! Es mi lett a vege? Teljesen bekattant, amikor a lany osszejott valaki massal!

Volt hasonloban reszem, alig usztam meg! Alapvetoen kedves ember vagyok, mindig mosolygos, bekes termeszetu. Nem tudom az illeto mit gondolt, de brutalisan elkezdett nyomulni. A vegen kenytelen voltam feljelentest tenni.

A fiahoz visszakanyarodva...

Szerintem surgosen forduljon pszichologushoz, mig nem tortenik nagyobb baj!

2021. szept. 10. 09:56
 35/62 anonim ***** válasza:
97%

Elég hihetetlen számomra, hogy a semmiből csak úgy felkeres téged, és elkezd neked magyarázkodni. Ennek volt valami előzménye? Gondolom te vontad kérdőre...

Amúgy én nem avatkoznék bele a helyedben, hacsaknem 18 év alatti a fiad, a nő meg több......

2021. szept. 10. 10:00
 36/62 anonim ***** válasza:
95%
#31 Lehet, hogy a pasas azóta is zaklatja interneten például, és ezért kereste fel az anyját a nő. Ha pedig valóban nekiment és ezt üvöltötte, akkor a nő joggal félhet hogy felkeresi és kárt tesz benne később. A férfiaknak fogalma sincs a nőknek ilyen férfiak között élni... Az ilyen esetek szokták aztán a hírekben végezni. Aztán persze akkor is a nőt hibáztatják, hogy miért nem volt óvatosabb...
2021. szept. 10. 10:02
 37/62 anonim ***** válasza:
95%
Na ezt a kérdést linkelném az összes anyuci pici fia kérdéshez. Sok mindent elmondd.
2021. szept. 10. 10:04
 38/62 anonim ***** válasza:
94%

Nem 34-es vagyok hanem egy másik válaszoló

Én is arra gondoltam hogy lehet írogat a csajnak a neten a pasi és azért írt az anyjának mert nem tudja mit csináljon.Vannak ilyen esetek persze és nem mindig végződik jól....

34-es Sajnálom hogy kifogtál ilyen őrültet!Nekem is volt részem hasonlóban mikor nem tudta elviselni a pali hogy nem akarok már vele lenni.Az sem volt egyszerű

2021. szept. 10. 10:07
 39/62 anonim ***** válasza:
3%

Ha továbbra is zaklatta volna teszem azt interneten azt úgyis írta volna a srác szülejének a "nőcske"

Konkrétan csak a "nekimenés" szerepel az írásban.

2021. szept. 10. 10:09
 40/62 anonim ***** válasza:
98%

Mert anyuka így adja elő.Aztán ki tudja hogy volt

Mindenképpen a fiát akarja védelmezni,nem gyanús?

Szerintem tapasztalatlan és nem volt még ekkora csalódása úgymond és itt ez a probléma

2021. szept. 10. 10:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!