Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?
A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.
A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.
A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.
A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.
Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.
Az, hogy maga alatt van nem zárja ki, hogy tényleg nekiment a nőnek. Ha sosem tett még ilyet azelőtt, hanem egy impulzív, hirtelen jött reakció volt a válasz, persze hogy elborzadt saját magától.
Vagy őt faggatod ki erről szép nyugodtan, vagy a tanúk vallomásait hallgatod meg. Letisztáztátok ezt, ezután érdemes bármi továbbin rágódni.
Ha dolgozik a fiad, akkor nyilván nagykorú.
Nos, én először is visszaírnék a nőnek, hogy a nagykorú fiam szerelmi életébe nem avatkozom bele, úgyhogy nem is értem, mit akar tőlem. Figyelmeztetném, hogy amennyiben a jövőben kéretlenül üzeneteket írogat nekem, azt zaklatásnak tekintem és feljelentem a rendőrségen.
Akármi is történt, a fiad már nem ott dolgozik, nem találkozik a nővel, lezárult a dolog. Most már csak föl kell dolgozni. Beszélgess vele erről. Értesd meg vele, hogy a szerelmi csalódások úgy hozzátartoznak az ember életéhez, mint a kisgyerekkori fertőzések. Akinek érzelmei vannak, az néhányszor keményen csalódik is. Próbálj neki valami olyan elfoglaltságot találni, amiben örömét leli. Beszélgess vele rendszeresen, érezze, hogy neked ő fontos.
Ne is haragudj, de nagyon véded a fiad...
Szerintem lelkileg egyáltalán nem normális a fiad hozzáállása, hogy siránkozik ennyit egy nő után,akivel konkrétan nem is volt semmi.
El tudom hinni, hogy nekiment, nagyon nem normális amit csinál, eléggé labilis idegrendszerűnek tűnik.
A magam részéről több aspektus nem világos. Fiad hány éves? Volt-e már kapcsolata? Volt-e már csalódása? Van-e ilyen impulzívabb oldala, vagy ez csak egy egyszeri eset volt (HA megtörtént)? Nem voltunk ott, nem láthattuk, ezért csak nagyon látatlanban merek ezeknek a fényében bármit is mondani.
Mindenesetre aggasztó a fiad reakciója is. Nagyon végletekben gondolkozik - egy csalódás után. Elsősorban azt mondanám: Hagyd kicsit leülepedni benne a dolgokat. Most nem alkalmas az idő megbeszélni vele ezzel kapcsolatban semmit. Az egyedüli, amit most tudsz tenni, hogy hagyod őt kiheverni ezt a dolgot.
(Mellesleg azt sem igazán értem, mi extrát adott neki ez a lány, hogy ennyire maga alá került. Ha a fiad teljesen igazat mond, ez egy közönséges, átlagos nemnormális csaj. ILYEN minden bokorban terem. Viszont! Kitaláltam valamit. Egyenesen az egyik exkollégáját kérdezd meg sub rosa. Kerüld meg a csajt, a kolléga csak nem hazudik már...)
.
A kis kolléganő számomra azt engedi feltételezni hogy a fiad kinézett egy jóval fiatalabb lányt és többnek hitte barátságnál, amikor a lány nem viszonozta az érzéseit neki ment. Szerintem itt a fiaddal lehet valami baj, a leírásod alapján.
Gondolom barátnője sosem volt még és nem tudta kezelni a helyzetet hogy nagyon tetszik egy lány és a beszélgetésükbe többet látot bele mint ami
Kb. minden előttem szólaló igazat mondott.
1. A fiad menjen pszichológushoz! (Mindegy, hogy csak szerelmi csalódás vagy tényleg ő az agresszor) A reakciója eltúlzott.
2. Te nem tudhatod, csak reméled, hogy nem ment neki a nőnek. Manipulálni nem fogja tudni a kollégákat, (szem)tanúzásra visszamenőleg aligha.
3. Az, hogy a nő neked írt úgy, hogy a fiad már nem is dolgozik ott az inkább egy nőnek az anya felé jelzése, hogy nagyon gáz a fiad viselkedése, kezdeni kell neked vele valamit.
4. Az, hogy a fiad maga alatt van, az nem feltétlenül szerelmi csalódásból fakad, hanem abból, hogy az agresszív fellépése balul sült el. Stb.
Leírom mi történt valójában:
a korosodó anyuci kedvence nem tudta levarrni a fiatal kolléganőt - aki csak simán kedves volt vele, mint másokkal - ő meg már a házasságot tervezte, ezért bedurcizva csapkodott a munkahelyén és üvöltve ri.ancozta, így kirúgatta magát, most meg depizik, hogy elcseszte a fasza melót a saját hülyesége miatt és még a nő se lett meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!