Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a fiamon,...

Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?

Figyelt kérdés

A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.

A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.

A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.

A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.

Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.

2021. szept. 9. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
98%

Az, hogy maga alatt van nem zárja ki, hogy tényleg nekiment a nőnek. Ha sosem tett még ilyet azelőtt, hanem egy impulzív, hirtelen jött reakció volt a válasz, persze hogy elborzadt saját magától.

Vagy őt faggatod ki erről szép nyugodtan, vagy a tanúk vallomásait hallgatod meg. Letisztáztátok ezt, ezután érdemes bármi továbbin rágódni.

2021. szept. 10. 00:02
 2/62 anonim ***** válasza:
52%

Ha dolgozik a fiad, akkor nyilván nagykorú.

Nos, én először is visszaírnék a nőnek, hogy a nagykorú fiam szerelmi életébe nem avatkozom bele, úgyhogy nem is értem, mit akar tőlem. Figyelmeztetném, hogy amennyiben a jövőben kéretlenül üzeneteket írogat nekem, azt zaklatásnak tekintem és feljelentem a rendőrségen.

Akármi is történt, a fiad már nem ott dolgozik, nem találkozik a nővel, lezárult a dolog. Most már csak föl kell dolgozni. Beszélgess vele erről. Értesd meg vele, hogy a szerelmi csalódások úgy hozzátartoznak az ember életéhez, mint a kisgyerekkori fertőzések. Akinek érzelmei vannak, az néhányszor keményen csalódik is. Próbálj neki valami olyan elfoglaltságot találni, amiben örömét leli. Beszélgess vele rendszeresen, érezze, hogy neked ő fontos.

2021. szept. 10. 00:16
 3/62 anonim ***** válasza:
95%

Ne is haragudj, de nagyon véded a fiad...

Szerintem lelkileg egyáltalán nem normális a fiad hozzáállása, hogy siránkozik ennyit egy nő után,akivel konkrétan nem is volt semmi.

El tudom hinni, hogy nekiment, nagyon nem normális amit csinál, eléggé labilis idegrendszerűnek tűnik.

2021. szept. 10. 00:24
 4/62 anonim ***** válasza:
93%
Ez bizarr, egy felnőtt férfi hogy viselkedhet így?
2021. szept. 10. 00:25
 5/62 FoxtrotLidérc ***** válasza:
97%

A magam részéről több aspektus nem világos. Fiad hány éves? Volt-e már kapcsolata? Volt-e már csalódása? Van-e ilyen impulzívabb oldala, vagy ez csak egy egyszeri eset volt (HA megtörtént)? Nem voltunk ott, nem láthattuk, ezért csak nagyon látatlanban merek ezeknek a fényében bármit is mondani.

Mindenesetre aggasztó a fiad reakciója is. Nagyon végletekben gondolkozik - egy csalódás után. Elsősorban azt mondanám: Hagyd kicsit leülepedni benne a dolgokat. Most nem alkalmas az idő megbeszélni vele ezzel kapcsolatban semmit. Az egyedüli, amit most tudsz tenni, hogy hagyod őt kiheverni ezt a dolgot.

(Mellesleg azt sem igazán értem, mi extrát adott neki ez a lány, hogy ennyire maga alá került. Ha a fiad teljesen igazat mond, ez egy közönséges, átlagos nemnormális csaj. ILYEN minden bokorban terem. Viszont! Kitaláltam valamit. Egyenesen az egyik exkollégáját kérdezd meg sub rosa. Kerüld meg a csajt, a kolléga csak nem hazudik már...)

.

2021. szept. 10. 01:11
 6/62 anonim ***** válasza:
85%
A fiad véletlenül nem egy incel?
2021. szept. 10. 01:46
 7/62 anonim ***** válasza:
99%

A kis kolléganő számomra azt engedi feltételezni hogy a fiad kinézett egy jóval fiatalabb lányt és többnek hitte barátságnál, amikor a lány nem viszonozta az érzéseit neki ment. Szerintem itt a fiaddal lehet valami baj, a leírásod alapján.

Gondolom barátnője sosem volt még és nem tudta kezelni a helyzetet hogy nagyon tetszik egy lány és a beszélgetésükbe többet látot bele mint ami

2021. szept. 10. 06:02
 8/62 anonymousreview60 ***** válasza:
98%

Kb. minden előttem szólaló igazat mondott.

1. A fiad menjen pszichológushoz! (Mindegy, hogy csak szerelmi csalódás vagy tényleg ő az agresszor) A reakciója eltúlzott.

2. Te nem tudhatod, csak reméled, hogy nem ment neki a nőnek. Manipulálni nem fogja tudni a kollégákat, (szem)tanúzásra visszamenőleg aligha.

3. Az, hogy a nő neked írt úgy, hogy a fiad már nem is dolgozik ott az inkább egy nőnek az anya felé jelzése, hogy nagyon gáz a fiad viselkedése, kezdeni kell neked vele valamit.

4. Az, hogy a fiad maga alatt van, az nem feltétlenül szerelmi csalódásból fakad, hanem abból, hogy az agresszív fellépése balul sült el. Stb.

2021. szept. 10. 06:06
 9/62 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom egyedül neveled, nem volt apja akitől megtanulhatott volna férfiként viselkedni
2021. szept. 10. 06:13
 10/62 anonim ***** válasza:
94%

Leírom mi történt valójában:

a korosodó anyuci kedvence nem tudta levarrni a fiatal kolléganőt - aki csak simán kedves volt vele, mint másokkal - ő meg már a házasságot tervezte, ezért bedurcizva csapkodott a munkahelyén és üvöltve ri.ancozta, így kirúgatta magát, most meg depizik, hogy elcseszte a fasza melót a saját hülyesége miatt és még a nő se lett meg. :D

2021. szept. 10. 06:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!