Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segítsek a fiamon,...

Hogyan segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?

Figyelt kérdés

A fiam a munkahelyén összebarátkozott egy kis kolléganőjével.

A fiam idővel elkezdett többet érezni a lány iránt. Próbált nem csak barátként közeledni felé.

A lány eleinte úgy tűnt, vevő a kapcsolatra, majd egyszer csak bejelentette, hogy alakul egy kapcsolat valaki mással.

A fiam depresszióba esett, de a java csak akkor jött, mikor a lány megtalált facebookon és azt állította, hogy a fiam nekiment, üvöltött vele, hogy úgyis az övé lesz. A nő azt állítja, hogy mindig is egyértelműen közölte a fiammal, hogy nem lesz köztük több , mint barátság. Persze ha ez igaz lenne, a gyerekem most nem lenne maga alatt. Sír, és semmi életkedv nincs benne. Azóta más munkahelyre ment, ha hazajön csak bezárkózik a szobájába filmet nézni. Azt ismételgeti, hogy örökre csalódott a nőkben, A lány még azt állította, hogy több szemtanút is tud szerezni akik látták mi történt. Úgy gondolom, a többi kollégájukat is manipulálná a fiam ellen.

Én nem tudom ,mit tegyek, hogy a fiam helyre jöjjön a történtek után.

2021. szept. 9. 23:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
95%

Hogy segítsek a fiamon, akit tönkre akar tenni egy nő?

Vidd el orvoshoz, pszichológushoz, szakemberhez, mert szerintem a fiad teszi tönkre a nő életét!

2021. szept. 10. 10:30
 42/62 anonim ***** válasza:
98%
34, Nekem is volt hasonlóban részem. Neten beszélgettem egy sráccal, aztán kiderült ő többet akar, én nem akartam, ezt meg is mondtam neki. Össze akart velem költözni amikor egyetemre mentem, de úgy, hogy még nem is találkoztunk soha. Közben nekem lett párom, ez nagyon nem tetszett neki, még kicsit beszélgettünk, de bunkó, cinikus megjegyzéseket tett, nagyon ellenséges volt. 8 éve már ennek, évekig aktívan feltörögette az emailjeimet, facebookomat, a családoméban is próbálkozott, pároméban is . A mai napig próbálkozik, pedig azóta felesége és 2 gyereke lett. Az a nagy szerencsém, hogy a fél ország köztünk van, én Tiszán túli vagyok, ő Dunán túli.
2021. szept. 10. 10:34
 43/62 anonim ***** válasza:
29%
Újabb incel-mímú gumicsont? Ez is elmegy majd 100 fölé?:D
2021. szept. 10. 10:39
 44/62 anonim ***** válasza:
98%
hát ha szemtanúk vannak, akkor sajnos megtörtént
2021. szept. 10. 10:42
 45/62 anonim ***** válasza:
85%
Nekem két fiam van.Semmi pénzért nem szólnál bele az életükbe!Felnött emberek Igaz az én magán életem is tabu.Tiszteljük egymást Hagyni kel majd kiheverni!Ha kérdez vagy beszélni akar róla akkor hallgasd meg.Mint egy barát,ne mint egy anya tigris ,kel hogy lásd mi lehetett valójában.Nehéz de pártatlannak kel maradni.Hogy a legjobb tanácsot add neki. Bekel látni attól hogy a mi gyerekünk ember, és bizony mint minden embernek van hibája!
2021. szept. 10. 10:55
 46/62 anonim ***** válasza:
99%

Első szabaly kolleganővel nem kezdünk.

Van ezer mas nő a vilagon a sirassal annyit er el, higy elfut a feje felett az idő es megvénül

2021. szept. 10. 11:07
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a fiadnak, hogy a csajozás nem így működik.
2021. szept. 10. 11:43
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olyan érzésem van ezzel a fiúcskával kapcsolatban, hogy megszokta, hogy amit akar megkapja kb 0 erőfeszítéssel, most meg zokon esik.
2021. szept. 10. 12:10
 49/62 anonim ***** válasza:
96%
Milyen már, nekitámad a nőnek, de játssza az áldozatot a hapsi. Orosz Bernadettnek volt ilyen elborult a pasija, összeverte a nőt, majd még ő jelentette fel az áldozatot ...
2021. szept. 10. 12:56
 50/62 anonim ***** válasza:
92%
Hány éves a fiad?
2021. szept. 10. 13:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!