Szomszédomnak igaza van, ezt kéne tegyem a fiammal?
Én a saját életemet féltve pakolnám ki a gyereket, ha egyáltalán merném, és nem attól félnék, hogy aztán az utcán ver agyon dühében. Mert ha választanom kell hogy ő vagy én, és ő ilyen, akkor kövezzetek meg, de magamat választom.
Jó ötlet az addiktológus és hasonlók, de mivel kényszer neki, szerintem nagy eséllyel simán cseszik majd elmenni, ahogy dolgozni sem hajlandó.
Nem vagyok szakember, nem tudom, hogyan kell kezelni az ilyet. Szerintem fordulj a családsegítőhöz, ott talán segítenek elindulni valami szakmailag helyes úton. Két dolog biztos: hogy nagyon nehéz, és hogy nem mindenkin lehet segíteni. Reméljük, a fiadon még lehet.
Van gyereked, de nem jól szereted . Te vagy a társalkoholistája. Keress rá, mi ez.
Valamint menj el az AA hoz, a Kékkereszthez, vagy bármilyen helybéli függőkkel foglalkozó szervezethez egy szakemberhez (te magad miatt).És jelentkezz be oda egy hozzátartozói csoportba is, és járj oda. Komolyan! A hasonlókat ott találod meg, egymást segíthetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!