Szomszédomnak igaza van, ezt kéne tegyem a fiammal?
Most is megütött. Mondtam már neki nagyon sokszor hogy ne bagózza össze a házat, mert nem szeretem, menjen le a ház elé, nem tart semeddig, erre érzem a büdös füstöt a szobájában, csikkek a pohárban álltak, az ablak zárva volt. Mikor elment WC-re elvettem a cigijét. Nem akartam visszaadni, könyörgött majd elkezdett kattogni, ilyenkor mindig agresszív, ha nincs alkohol vagy cigi. Vállon ütött, visszaadtam neki, hogy nugodjon le.
Nem tudom amúgy hogy tényleg jó megoldás lenne ha kiraknám, megfordult a fejemben, de az az érzésem hogy az ittenieknek nincs gyereke azért beszél ilyen könnyen, valószínű ha gyerekük lenne biztos nem írnának ilyen lazán erről a témáról.
Kezelesre kellene vinni..fuggosegekkel is, meg egyeb bajaival is. Segíteni kikaszalodni, szakemberrel, nem kib....szni.
Ezek a gyerekes ultimatumok, minr cigi elvetele, nem csoda h kiakasztjak. Gyerekkent van kezelve, kezelve sincs lelkileg, mi építse?
Ha kirakod ilyen állapotban azzal annyi is neki.
Én összeszedném minden energiám, fognék valamit amivel leüthetem ha nekem támad és egy normálisabb pillanatában elvonóra küldeném vagy elintézném neki hogy elvigyék, vagy be a pszichiátriára, ha tetszik neki ha nem, mert ez kőkemény függőség és emiatt ilyen amilyen. Valami történt akkor amikor hirtelen megváltozott ami traumatizálta. Fura hogy nem tudod mi! Ha akkor megoldjátok ezt (akkor még csak egy pszichológussal) akkor nem süllyedtek ennyire mélyre.
Elvonó nem rossz ötlet. Van egy addiktológus ismerősöm, felhívom majd.
Nem hiszem hogy van gyereketek, ha kiraknátok az utcára meggyötört állapotban nem vagytok valami jó szülők, nem ez az eredeti formája, ahogy írtam az előbb is, régen nagyon sikeres ember volt. Átgondoltam, inkább kezemet nyújtom felé, ami más megoldás minthogy kidobjam, mert az csak rombolás, amit az itteni szülők csinálnának.
Épp akartam kerdezni, neked mi a buli az ő állapotában, mert minden családban osztott szerepek vannak, es abból az illető valamit nyer. Így most már meg is tippelem, hogy te vagy a mártír.
Nem sok szülő tudná ezt könnyen megtenni, ez igaz, de ez nem is várható. Viszont, meg KELL tenni, mert ez a valódi segitseg, nem a tolerancia. Az addiktológia jó ötlet, de neki is akarnia kell, azon pedig legtöbbször a szenvedesnyomas segit, nem a duma.
Ezt en se ertem.
Solan a gyilkos gyerekuk mellett is kiallnak, mas meg ennyiert kidobja.
Vagy nincs gyereke vagy nagyon ostoba es ijesztő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!