Zavaró, fura főiskolás gyerekek mellett, ha a szülők ruhái a nappaliban lévő szekrényekben vannak, onnan öltöznek?
Figyelt kérdés
Nem ott öltöznek, csak a ruha van ott.2021. aug. 30. 07:37
1/11 anonim válasza:
Nem értem, hogy ez mit befolyásol.
A szüleim "hálószobája" nálunk a nappali, kinyitható kanapéágyon alszanak. A ruháik is a nappaliban lévő szekrényben vannak. Szerintem semmi zavaró nincs ebben, kisebb házban/lakásban muszáj hasonló módon megoldani a dolgokat.
2/11 anonim válasza:
Ez mégis miben befolyásol bármit is?
3/11 anonim válasza:
Nem mindegy? Gondolom, így volt hely és kész.
Nekem például a hálóban van a zoknis/fehérneműs/edzős/strandolós szekrényem, a gardróbban meg az összes többi ruhám (így tudtam megoldani az elrendezést, bár elismerem, hogy furán hangzik). Szerintem semmi zavaró nincs ebben.
4/11 anonim válasza:
És kit zavarna, hogy valaki a nappali szekrényből veszi ki a ruháit? Nem értem.
5/11 anonim válasza:
Regen nekem is fura volt, ha nem a haloszobaban voltak a ruhaim. Egeszen addig, mig el nem koltoztem es olyan kicsi a hazban a haloszoba, hogy a nappaliban van a gardrob. :D
6/11 anonim válasza:
Engem csak akkor zavarna, ha ez azt jelenti, hogy a nappaliban ruha nélkül mászkálnak hosszabb ideig
7/11 anonim válasza:
Ez nem zavaró. Az már igen amilyen helyzet ált itthon elő. A szüleim fehérnemüi az én szekrényem alsó polcán van. Meglehetne oldani másképp de mindig van rá valami kifogás
8/11 anonim válasza:
sok házban csak így lehet megoldani a ruhák tárolását. ez van
10/11 anonim válasza:
Kit és miben zavar ez?
Akkor lenne zavaró, ha nem a szekrényben, hanem a nappali közepén állna halomban.
Vagy van valami mentàlis beteg a családban, aki már nem tudja min vergődjön jódolgában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!