Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaz hogy csak az elkényeztett...

Igaz hogy csak az elkényeztettet gyerekek "lázadnak"?

Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 16:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%

Nézd meg mi megy a nagyvilágban: mindenki, mindenért megsértődik, sőt van olyan, aki azon megsértődik és felháborodik, hogy valaki mást "megsértesz", aki még meg sem sértődött rajta. Igen.

Olvass tanulmányokat a Brit nevelési módszerről. Talán náluk jelentkezik ez a legjobban. Talán a hetvenes, nyolcvanas évektől fogva úgy nevelik a gyerekeket, hogy "mindent lehet" nekik, és nemhogy erőszak nincs (értsd nevelű célzatú pofon), de még hangos utasítás sem, mert ha a gyerek akarja, akkor akarja. Aztán nézd meg a gyakori vakáció helyeken hogy viselkednek a brit-ek. Kérdezd ki a kocsmákat arról, hogy ki a legrosszabb vendég. Mindegyik azt fogja felelni, hogy a brit csapatok.

2021. aug. 2. 16:40
 2/15 anonim ***** válasza:
25%
1 vagyok: Egyértelmű ugyan, de lemaradt, hogy miért: ordítanak, üvöltenek, rombolnak, verekednek, hánynak, basznak, és odaszarnak az út közepére. A saját szememmel láttam, és több ismerősömtől hallottam vissza ugyan ezeket.
2021. aug. 2. 16:42
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Nem csak az elkényeztetett gyerekek lázadnak.

Lázad itt lassan mindenki. Tudnék írni Neked olyanokat, amiktől égne állna a hajad (már ha van).

2021. aug. 2. 16:58
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Sosem voltam elkényeztetett, legtöbbször nem kaptam meg amit szerettem volna, egy idő után inkább nem is kértem. A legtöbb helyre nem mehettem el. Pont ezekkel érték el, hogy lázadjak.
2021. aug. 2. 17:02
 5/15 anonymousreview60 ***** válasza:
98%

Nem igaz. A kamaszkor alapvető része, hogy a gyerek feszegeti vagy akár átugorja a határokat, esetenként a széllel szemben vizel. Nem kamasz gyerekeknek is lehetnek lázadósabb időszakaik.

Az elkényeztetett gyerekek nem lázadnak, hanem hisztiznek, érzelmileg zsarolnak (ha tudnak).

2021. aug. 2. 17:36
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Egyáltalán nem igaz, vannak, akik pont azért lázadnak mert nincsenek elkényeztetve. Ilyen ez. Kamaszkorban a legtöbb ember talál magának egy indokot, amiért lázadhat. Van, aki okosabbat, vagy van, aki egy baromságot.
2021. aug. 2. 17:46
 7/15 anonim ***** válasza:
98%
Kamaszként az a normális(persze épeszű keretek között) ha lázad.
2021. aug. 2. 20:25
 8/15 anonim ***** válasza:
20%

Igen. Én sose lázadoznék, mert tisztelem a szüleimet. Pedig ők szoktak fegyelmezni, ha rossz vagyok kapok a szíjjal

16F

2021. aug. 2. 20:47
 9/15 anonim ***** válasza:
7%
#8-as: Keveset!
2021. aug. 2. 22:07
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. aug. 3. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!