Akik külföldre költöztek élni,annak ellenére,hogy egy/mindkét szülője nem akarta,hogy viselték a szüleitek? Milyen lett a kapcsolatotok?
Igazából az én sztorimhoz nem muszáj hozzászólni,csak leírom.
Én mondjuk mindenképpen külföldre tervezek menni később,és elég messze. (Repülőútnyi) De anya már most másfél órán lelkizik,és azért persze aggódok,meg ideges vagyok,hogy ennyi miatt is depis lesz. Meg így is olyan kiszámíthatatlannak gondolom,hogy majd nem hagy békén,vagy zaklat. Azt viszont tudom,hogy mindenkinek saját élete van,és az alapján kell tenni a dolgokat. Nyilván én úgy gondolom azt is megértené idővel,de mondani nem mertem neki,apának is csak annyit,hogy mindenképpen állampolgárságváltás a célom,másfele tekintek,de erre csak a csend volt a válasz vezetés közben.
Kíváncsi lennék ilyen sztorikra,hogy mégis mi történt nálatok,amikor ilyen szituba keveredtetek,még ha vissza is költöztetek az országba.
Én se örülnék ha a gyerekemtől folyton azt hallgatném, hogy kimegyek külföldre, ja meg még állampolgárságot is biztos váltok. :D
Majd ha már ott vagy, a szüleiddel beszélhetsz a kiköltözésedről, az állampolgárságodat pedig megbeszélheted magaddal, meg a külföldi/magyar pároddal a későbbiekben, ha már tudod mi merre hány méter. Nekem ez kifejezettem xarul esne, hogy a gyerekem még ott van velem testileg, de lelkileg már csak a kinti életről tud társalogni meg álmodozni, hogy ő innen elmegy.
Mondom ezt úgy, hogy még huszonéves vagyok és külföldön élek, férjjel, gyerekekkel, a szüleim meg Magyarországon laknak.
Megbeszéltük hogy kiköltözök, és "majd meglátjuk mi lesz utána". Ennyit mondtam. Nem kell a szívüket terhelni azzal hogy lehet soha nem megyek haza. Mert tényleg nem tudhatom mi lesz még 10 év múlva, gyerekesen én pedig nem teszek nagy fogadalmakat. :)
Megkérdezték 100x, biztos? Biztos hogy mész? És mondtam, hogy igen, biztos. De soha nem mondták, hogy ne, ne menj, még ha akarták sem.
A viszonyunk jó, de sajnos korona miatt ritkás. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!