Hogyan legyen jó a kapcsolatom az apámmal, ha így viselkedik velem?
Apám megkeseríti az életemet. Mindenbe beleköt, neki semmi nem tetszik, és nekem ebből már nagyon elegem van. A barátomat szó szerint gyűlöli, és mindent megtesz, hogy eltiltson tőle. Az a baja vele, hogy nagyon sok tetkója van, színes haj, drog, nem mindennapi kinézet stb. De nem érti meg hogy nekem kell szeretnem, nem neki. A kinézete lehet másoknak durva, de nagyon jó ember és érzékeny fiúról beszélünk. Nem tudom miért, de apám mindenkire féltékeny. Egyszerűen rohadt idegesítő. Én mindig próbálok vele kedves lenni, de ő ezt nem viszonozza, sőt, még bunkó is velem. Fogalmam sincs mit csináljak, mert már belefáradtam ebbe a sok vitába, harcba. Az elfogadás nála nuku, mióta megtudta a barátom létezését ( 3 hónapja) azóta kivan rám, és tényleg már úgy érzem hogy engem is utál. Ti ezekután hogy viselkednétek?
-/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!